Vår agila searchmetod Digital Cross Search är särskilt framtagen för att identifiera och attrahera bristkompetens
Svåra kvalificerade profiler är nu redo att lyssna på ditt företag!

”Svåra kvalificerade profiler är nu redo att lyssna på ditt företag!”

I takt med att coronakrisen och gig-ekonomin ritar om arbetsmarknadens spelplan ser allt fler företag fördelarna med att hyra in en specialist eller ledare inom IT och digital utveckling. Dessutom ser vi nu också att flera kvalificerade profiler börjar röra på sig. Minst sagt ett guldläge för dig som behöver rekrytera. Och Ada Digital finns här för dig! Vi ser till att du som arbetsgivare snabbt, tryggt och flexibelt kan utöka ditt digitala team med rätt konsulter.

Coronakrisen har skakat om tillvaron för oss alla, inte minst på vår arbetsmarknad. Delar av Sverige går på knäna, medan andra har ökat ordertyck och stort behov av att hitta snabblärd personal som fort kan vara på plats och leverera.

På Ada Digital ser vi en ökad efterfrågan på personal framför allt inom e-handel och digital utveckling. Och här kan vi verkligen bidra! Vår egenutvecklade datadrivna, transparenta och agila metod kan snabbt hjälpa företag som behöva skala upp verksamheten i kristider. Till skillnad från det traditionella tillvägagångssättet ligger fokus här på kompetens, motivation och faktiskt leveransförmåga snarare än CV, utbildningsbakgrund och rätt certifikat. Allt för att effektivt kunna göra så träffsäkra matchningar som möjligt.

– Vi har en mer kvalificerad, datadriven och gedigen urvalsprocess än vad andra aktörer som arbetar med konsultförmedling har. Även vår metod kring datadrivna urval skiljer sig åt då vi ser att det inte är möjligt att avgöra kompetens och faktisk leveransförmåga baserat på titlar i ett CV. Kompetens är bredare än så. I vår process ingår därför också vetenskapliga tester för att påvisa faktisk begåvning. Som vi sedan väger samman med motivation, personlighet och kunskap och erfarenhet. Självklart snabbt, så att vi inte förlorar värdefull tid! Med oss får du medarbetare som snabbt sätter sig in i verksamheten och levererar från dag ett.

Det säger Johanna Hellman, ansvarig för Ada Digitals konsultverksamhet.

Nu finns det kvalificerade medarbetare som lyssnar till ditt erbjudande

Till följd av krisen som nu pågår, står många kvalificerade medarbetare och tänker över sin karriär. De börjar se sig omkring och fundera på sitt nästa steg.

– Allt fler kvalificerade personer från vårt nätverk eller tidigare kandidater hör av sig till oss. Vi är glada att de känner ett sådant förtroende och givetvis träffar vi så många som vi bara kan. Digitalt förstås. Så det är verkligen guldläge för företag att fånga upp dessa digitala talanger, som tidigare inte ville byta arbetsgivare. Nu är många både nyfikna och mogna för det beslutet, säger Johanna.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss.

Jag vill hyra konsulter från Ada Digital

Liknande inlägg