Arbetsmarknaden utvecklas i ett rasande tempo och allt fler personer vill ha friheten att styra över sin egen tid, sina egna uppdrag, men också ha tryggheten av ett starkt nätverk och återkommande kunder. Speciellt de som jobbar som konsult inom digital utveckling. Vill du också lyckas på de här villkoren? Välkommen att bli en del av Ada Freelance Community och jobba som frilanskonsult via oss!

Genom att vara en del av Ada Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare och frilansare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Du får också ta del av Ada Digitals digitala försäljningskanaler och våra kunder – som är i mitt i att digitalisera sin affär. Vi verkar inom digital utveckling och våra kunder behöver dig som konsult inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT Security.

Hjälp med nya uppdrag som frilanskonsult

Vi vet att det som egenföretagare kan vara utmanande med försäljning, avtal och administration. Många tycker det är svårt att hinna bearbeta kunder och säkerställa nästkommande konsultuppdrag samtidigt som man är arbetar i ett pågående projekt. Genom jobba som konsult hos Ada Freelance Community hjälper vi dig. Vi är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare – och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla – vår gemensamma kunds affär.

Ada Freelance Community är en plats för frilansare inom digital utveckling. Här får du en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare i din roll som it-konsult. Du bidrar du med din expertis och får samtidigt ta del av övriga Ada konsulters kunskap och erfarenhet.

Dessutom får du möjlighet att:

  • Utvecklas långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender, hjälp och rådgivning inom din yrkesroll.
  • Ta del av och möjlighet att söka alla våra uppdrag.
  • Ha direktkontakt med kund då vi inte jobbar via mäklare eller andra leverantörer. Arvodet behöver inte delas upp i flera led.
  • Ha en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Redo för ett nytt uppdrag som konsult?

Här kan du göra en spontanansökan så tipsar vi dig om kommande uppdrag som matchar din profil.

Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från Ada Digital, eller genom att kontakta oss på hej@adadigital.se. Vi delar inte din information vidare utanför Ada Digital AB och moderbolaget TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök https://adadigital.se/integritetspolicy Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi får använda din information enligt ovan.