Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm

Frontend-utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Utveckla SEB:s framtida lösningar för inloggning & signering i ett växande område med b la Angular & RxJS som frontend-utvecklare!

Ta nästa steg i din karriär och börja hos ett av de viktigaste områdena på SEB i Stockholm! Här väntar en varierande roll i ett område som är under ständig utveckling. Här involveras du som frontend-utvecklare i vidare- och nyutvecklingen av frontend funktionaliteten för säkerhetslösningar för digital inloggning och signering byggda i Angular, RxJS och moderna utvecklingsmiljöverktyg. Tillsammans bidrar vi till ett säkrare samhälle, både för oss och för våra användare.

OM JOBBET

I din roll som frontend-utvecklare arbetar du med system som hanterar identifiering, signering och utgivning av elektroniska identiteter, som exempelvis mobilt BankId. Helhetslösningarna vi bygger har beröringspunkter samt används genom hela SEB med ett högt krav på tillgänglighet och säkerhet. Våra frontend-utvecklare har djup teknisk kompetens och använder sina kunskaper för att möta områdets krav på alltifrån GUI till fokus på underliggande avancerade tekniska implementationer.

Vårt område är centralt i SEB och du blir delaktig i spännande initiativ och förbättringsprojekt. Vi är ett sammansvetsat team som jobbar agilt och du kommer arbeta med hela utvecklingscykeln från design, utveckling, test till produktion. Här har du möjlighet att ta steget till fullstack utveckling också!

Vi erbjuder dig

  • En vardag karaktäriserad av modern teknik, nya initiativ och samarbete inom områdena betalning och e-identiteter
  • Kunniga och engagerade kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • Att vara del av ett prioriterat område inom banken där våra lösningar gör stor skillnad för våra kunder och kollegor
  • Mycket bra förmåner och bra balans mellan arbete och allt annat viktigt i livet.

 

Ditt team
Du tillhör ett team som består av åtta personer och du möter här kollegor som har gedigen erfarenhet av både front- och backend. Vi samarbetar dagligen med produktägare, stakeholders och de interna och externa användarna av våra lösningar. Vi har också ett nära samarbete med ett team i Vilnius bestående av sex kompetenta utvecklare som förbättrar tjänsterna ihop med oss.

Så här beskriver vi oss själva: "Vi är ett ungt team med djup och bred kompetens. Stämningen är god och vi är fokuserade på uppgifterna men har ändå tid att ha roligt"

Hör möter du följande teknikflora där frontend teknikerna är ditt fokus: Java 11, JEE, Spring Boot DevOps pipeline (Jenkins, GitHub, OpenShift), Angular 8, RxJS, NgRX samt Jasmine och Karma för testning.

VEM ÄR DU?

För att komma till din rätta i vårt team ser vi att du är van att jobba både individuellt och i team. Du har en förmåga att självständigt driva ditt arbeta framåt och du är van att ta ansvar i din dagliga leverans.

Teknikmässigt har du arbetat några år med utveckling i Javascript och har kunskaper av något ramverk så som Angular eller React, gärna med erfarenhet av NgRX state management och TypeScript. Det är meriterande med erfarenhet av några av de andra teknikerna ur vår tech-stack listade ovanför. Slutligen kommunicerar du flytande på både engelska och svenska.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!