IT säkerhetsspecialist till QD i Stockholm/Uppsala

Utveckla cybersäkerhetstjänster och bidra till QDs tjänsteutbud som junior IT säkerhetsspecialist i Stockholm / Uppsala!

QD är IT-partnern som i över 30 år varit helhetsleverantör av IT- och driftlösningar för att optimera och modernisera sina kunders miljöer. Vi utvecklar, förvaltar och levererar tjänster som bland annat servicedesk, QD Cloud (kundanpassat privat moln), nätverk som tjänst och IT säkerhet. I rollen som IT säkerhetsspecialist kommer du utveckla cybersäkerhetslösningar tillsammans med teamet Service Development & Operations.

Vi erbjuder dig

Vi är ett medelstort IT-bolag, i dagsläget 110 anställda, där majoriteten av oss jobbar med IT-drift. Med djup verksamhetsförståelse och hög teknisk kompetens i kombination med vår storlek erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas i din roll. Idag har vi den traditionella IT-säkerheten på plats och du ges tillfället att vara med och skapa samt bygga upp en tjänsteportfölj inom Cybersäkerhet. En framtida kollega hälsar:

"Jag har haft stora möjligheter att utvecklas, vilket för mig är ett måste hos en arbetsgivare. Företagskulturen och sammanhållningen är jättebra. Ledningen och cheferna är både passionerade och medmänniskor på samma gång vilket är rätt ovanligt"