Rekrytera inom Data Analytics
Systemutvecklare till SH Pension i Stockholm Systemutvecklare till SH Pension i Stockholm

Systemutvecklare till SH Pension i Stockholm

Arbetsgivare SH Pension
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring

Bidra till den största förändringsresan sedan starten hos SH Pension som Systemutvecklare i .NET och React!

Vi är mitt inne i en spännande förändringsresa med ett stort fokus på digitalisering och tillväxt på den svenska tjänstepensionsmarknaden. I rollen som Systemutvecklare är du en betydelsefull del i vår utvecklingsprocess där du får både frihet och möjlighet att påverka ditt eget arbete och vägen framåt för SH Pension. Du kommer jobba nära verksamheten i en strävan att göra pension och försäkringar så enkelt som möjligt för kunden.

Vår tech-stack består idag av: C# .NET Core, React, TypeScript, Node.js, Auzre DevOps och SQL Server.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett härligt, engagerat och prestigelöst team som värdesätter samarbete och gemenskap
  • En kreativ och dynamisk organisation med korta beslutsvägar och stort utrymme för dig att påverka samt komma med egna idéer
  • Möjligheten att vara delaktig i hela leveransen från ax till limpa
  • En kultur som värdesätter en blandning av kompetenser och egenskaper som kompletterar varandra för att skapa de bästa resultaten.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss kommer du som Systemutvecklare vara en viktig del i hela vår utvecklingsprocess. Du blir involverad i allt från att omsätta affärskrav till kod, designa system och deltar i nya initiativ. Närmast gör vi satsningar mot automation och att skapa. Detta innebär att du bland annat kommer:

  • Ny- och vidareutveckla samt livscykelhantera av våra interna stöd och försäkringssystem
  • Vara med i arkitektur- och designdiskussioner
  • Stötta de andra värdeströmmarna och vara delaktig i SH Pensions resa
  • Få ta egna initiativ för att ta utvecklingsmiljön framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår IT-avdelning bestående av ett familjärt och tekniskt intresserat team. Ditt närmsta team arbetar agilt med ett tätt samarbete med verksamheten, bestående av härliga kollegor uppdelat i tre värdeströmmar. Vi jobbar idag remote och framtidens arbete kommer bestå av en hybridlösning med arbete både remote och på kontoret. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av systemutveckling i en Microsoftmiljö, förslagsvis med .NET C# som primärt programmeringsspråk och SQL Server. Du har också erfarenhet av frontend där du till exempel använt Javascript, Typescript eller React. Det är meriterande om du har jobbat med Azure, GIT, integrationer eller mikrotjänster. Har du även erfarenhet från försäkringsbranschen är detta en bonus.

Som person trivs du i tekniska diskussioner och kunskapsdelning med kollegorna ser du som en självklarhet. Hos oss på SH Pension möter du medarbetare med ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. De som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas - gör också det hos oss.

Vill du som vi alltid ge kunderna den bästa servicen ser vi fram emot att höra från dig!

SH Pension

SH Pension har över 70 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln med pensions- och trygghetsförsäkringar. Vi erbjuder både traditionell försäkring, fondförsäkring samt riskprodukter och tar ett helhetsperspektiv kring kundens behov. Hos oss får kunden trygghet både under arbetslivet och som pensionär! Vi har en stolt tradition med mycket konkurrenskraftig avkastning och en uthållig återbäringsränta i toppklass!

SH Pension har i år startat en förändringsresa mot att ombildas till Tjänstepensionsförening 2021 vilket innebär legala anpassningar och nya möjligheter på marknaden. I samband med detta anpassar vi vårt erbjudande, arbetssätt och målsättning där vi ska växa och ta en större position på den svenska tjänstepensionsmarknaden. Vi är i början av en spännande transformation för SH Pension då vi utvecklar bolaget och bygger för framtiden!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!