Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Google Cloud Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Google Cloud

Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Google Cloud

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-11-06
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Vill du kliva in i en viktig roll i vår utveckling av SEB:s nya Google Cloud-plattform för data och rapportering?

Att arbeta som Data Engineer och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Data Collection arbetar du i ett team dedikerat till att bygga upp en ny plattform med moderna tekniker för vårt arbete med verksamhetskritiska data. Vårt arbete bidrar till effektiv och kvalitativ BI och visualisering av data. Här hamnar du i händelsernas centrum på resan mot en ännu mer datadriven bank där data och analys är nyckeln till framgång! Du kommer till ett område i teknisk förändring och där vår nyfikenhet och kunskap driver oss framåt.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss på Data Collection ingår du i ett av våra fyra team som arbetar med att tillgängliggöra data och modernisera bankens dataplattform för rapportering. Vi arbetar tätt med varandra på avdelningen, och är dessutom knutpunkt för data som kommer från hela banken. Vi arbetar agilt enligt ramverket SAFe, vilket innebär bland annat sprintplanering, dagliga stand-ups, demo och retro.

Du arbetar tillsammans med oss för att utveckla vår nya molnbaserade informationsplattform i Google Cloud från grunden och integrera den mot befintliga system och datakällor. Här är du involverad i både det praktiska utvecklingsarbetet och i frågor kopplade till teknikval och arkitektur.

 

Din framtida chef, Patrik Schwalbe, beskriver arbetet på Data Collection så här:

"Hos oss får du vara med från början i ett av SEB:s största projekt mot molnet, tillsammans med ett team som präglas av förändringsvilja, nyfikenhet och stort engagemang. Som Data Engineer får du ett unikt perspektiv och inblick i både den digitala verksamheten och affärsverksamheten!"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Som person är du mån om att ständigt utveckla din kunskap, och är nyfiken på ny teknik och hur du tillsammans med ditt team kan driva förbättring. Du arbetar nära dina kollegor i en miljö där nya tankesätt, idéer och initiativ står i centrum. Vi står inför en teknisk resa och du trivs i en föränderlig och tekniskt framåtlutad miljö.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!