Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Utvecklare, Örebro/Stockholm Tech-karriär på SEB: Utvecklare, Örebro/Stockholm

Tech-karriär på SEB: Utvecklare, Örebro/Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Örebro
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-11-06
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som utvecklare får du både lägga grunden för nya lösningar samt vidareutveckla befintliga i ett av SEB:s modernaste team!

Att arbeta som utvecklare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Analytics and Reporting arbetar du i händelsernas centrum i vårt fortsatta arbete med att utveckla och leverera högklassiga lösningar med fokus på betaldata. Här kommer du till ett nyfiket och drivet team som inte är rädda för att prova nytt och lära tillsammans. Hos oss möter du också en spännande teknisk miljö och du kan utgå från vårt kontor i Örebro eller Stockholmskontoret i Arenastaden.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Här arbetar du med funktionell programmering för att fortsätta vidareutveckla våra lösningar. Vi ser till att SEB:s data samlas och görs tillgänglig i SEB:s Data Lake. Våra applikationer hanterar flera miljoner transaktioner per vecka!

Vi arbetar med Clojure som programmeringsspråk, vilket vi lärt oss tillsammans och fortsätter utvecklas inom. Vi använder även JVM (Java Virtual Machine) och utvecklar i Kubernetes som container-lösning. Vi övervakar våra program med Splunk och arbetar mot SQL-databaser. Vi är i startgroparna att migrera till Google Cloud Platform där du kommer att vara en bidragande faktor.

 

Din framtida chef, Jenny Ulfgren, beskriver arbetet på Analytics and Reporting så här:

"Som utvecklare hos oss arbetar du i ett innovativt team där vårt arbete påverkar hela banken – att vår data finns tillgängligt och användbart är avgörande för att göra SEB till en ännu mer datadriven bank!"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill lära dig mer tillsammans med oss. Du har en nyfiken och problemlösande inställning, och trivs i en grupp som tillsammans vågar innovera och tar ansvar för både detaljer och helheten.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!