Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Webbutvecklare Tech-karriär på SEB: Webbutvecklare

Tech-karriär på SEB: Webbutvecklare

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-11-06
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som Webbutvecklare på SEB utvecklar du framtidens digitala lösningar för mobila appen och Internetbanken!

Att arbeta som Webbutvecklare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Savings Offering är du en betydelsefull del i vår satsning för att kunna erbjuda SEB:s kunder de bästa digitala tjänsterna. Vi utvecklar system för att inspirera och engagera våra kunder i deras sparande och investeringar. Här finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och påverka vår väg framåt!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Inom avdelningen Savings Offering utvecklar vi de system som möjliggör för SEB:s kunder att spara och investera i aktier, fonder och värdepapper via Internetbanken och vår app. Vi har som mål att fortsätta skapa enkla och smidiga tjänster, och samtidigt hjälpa och inspirera våra kunder i deras investeringar utifrån ett hållbarhets- och etiskt perspektiv.

I din roll kommer du att arbeta med utveckling av applikationer för digitala tjänster med moderna tekniker som Angular och .NET Core. Vi strävar efter en mikrotjänst-arkitektur och använder oss av OpenShift som containerteknologi.

 

Din framtida chef, Per Bodin, beskriver arbetet på savings Offering så här:

"Välkommen till ett team som motiveras av innovation och ny teknik! Du blir en värdefull del av teamet och det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss. Vi delar med oss av vår erfarenhet till dig och ser fram emot att få ta del utav din kunskap."

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig som är initiativtagande och vill sätta din prägel på SEB. Du motiveras av att vara en värdefull tillgång till ditt närmaste team genom att bidra med nya insikter och innovativa idéer. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och tar dig an nya uppgifter med en kreativ och nyfiken inställning.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmet upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!