Svara på vår jobbundersökning på Ada Digital och visa vad du (egentligen) tycker om AI, lönevillkor och framtidens digitala jobb

Lästid: 2 minuter

Visa vad du (egentligen) tycker om AI, lönevillkor och framtidens digitala jobb

Svara på vår jobbundersökning!

På Ada Digital vill vi ständigt förbättra villkoren för dig som jobbar inom IT, Tech och digitala affären. Därför vill vi också ha din åsikt om AI i arbetslivet, lön och vad som är avgörande för dig när du byter jobb. Allt helt anonymt i en kort enkät.

Nu är det dags igen. Nästan två år har flutit förbi sedan vi lanserade rapporten Re:think Re:do – baserat på över 400 svar från specialister inom digital utveckling, Tech, IT-affären och IT-säkerhet. Mycket har hänt sedan dess. För att förstå dagens situation och vad svenska arbetsgivare behöver förbättra för att attrahera och bibehålla duktig personal, bör vi därför fråga dem det berör – ännu en gång.

Jobbar du inom Tech, Digital Commerce, IT Security, Digital Management eller kanske Analys och Data? Då ska du absolut ta chansen att bidra med ditt eget perspektiv!

Vi vill inspirera chefer och HR i sina anställningserbjudanden. Samt långsiktigt förbättra villkoren för medarbetare och chefer inom IT, Tech och den digitala affären. Hjälp oss genom att svara på vår undersökning!

Vill inspirera chefer att tänka nytt

Till årsskiftet sammanställer vi alla svar från undersökningen i en rapport till svenska arbetsgivare. Syftet är att inspirera chefer och HR i sina anställningserbjudanden. Samt långsiktigt förbättra villkoren för medarbetare och chefer inom IT, Tech och den digitala affären.

Kort sagt: med ditt svar hjälper du oss göra ditt och dina kollegors arbetsliv lite bättre!

Om oss bakom undersökningen

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Inspirerade av världens första programmerare hittar vi nya sätt att rekrytera digital kompetens. Och utmanar arbetsgivare i sitt erbjudande till dig som digital specialist. Allt för att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare.

Välkommen till oss när du söker nytt jobb eller konsultuppdrag eller vill ha hjälp med rekrytering och konsulter inom den digitala affären!

Vid frågor om undersökningen är du välkommen att höra av dig på hej@adadigital.se

Rekommenderat för dig