Jobba hos oss

Bli IT-rekryterare på Ada Digital!

Med en karriär som rekryterare på Ada Digital bidrar du till en ökad mångfald inom tech och förändrar bilden av IT-kompetens. Hos oss blir du en Ada som rekryterar andra Ador; digitala specialister och ledare med hög potential för framtidens utmaningar. Agilt. I ett tvärfunktionellt team. Samtidigt som du blir en uppstickare i en homogen bransch. Välkommen!

På Ada Digital inspireras vi av världens första programmerare – Ada Lovelace! Begåvad, motiverad, utmanande och med stor potential. Och precis detta letar vi efter även hos dig som IT-rekryterare!

Vi ifrågasätter status quo

Vi säger ofta Tänk om. Gör tvärtom. Vi är inga superhjältar men vi vågar alltid utmana. Allt från rekryteringsmetoder och våra kunders syn på IT-kompetens till att utmana branschen i stort när det kommer till mångfald.

Nytänk kring digital kompetens

Ada Lovelace, som levde i början av 1800-talet, ifrågasattes av andra matematiker. Men genom att utmana lyckades hon också ta fram den första algoritmen och förutsåg digitaliseringen med sina tankar om att räknemaskinen en dag skulle kunna spela musik. Därför har Ada Lovelace inte bara gett oss vårt namn. Utan inspirerar oss dagligen att tänka annorlunda kring digital kompetens.