Rekrytera er nästa talang inom IT Security med oss på Ada Digital

Lediga IT-jobb inom den digitala affären

Filtrera på:
Kategori/ort
Jobbkategori
Ort
Test Lead till SEB i Stockholm

Test Lead till SEB i Stockholm

Stockholm Tech SEB Test Lead till SEB i Stockholm Erika Ekestam Stockholm
Frontend Developer to Hultafors Group, Gothenburg

Frontend Developer to Hultafors Group, Gothenburg

Göteborg Tech Hultafors Group Frontend Developer to Hultafors Group, Gothenburg Mathias Jonsson Göteborg
Systemtekniker till Combitech i Stockholm

Systemtekniker till Combitech i Stockholm

Stockholm Tech Combitech Systemtekniker till Combitech i Stockholm Linda Segerman Stockholm
Erfaren Systemtekniker till Combitech i Stockholm

Erfaren Systemtekniker till Combitech i Stockholm

Stockholm Tech Combitech Erfaren Systemtekniker till Combitech i Stockholm Linda Segerman Stockholm
Product Research Lead to Svenska Postkodlotteriet

Product Research Lead to Svenska Postkodlotteriet

Stockholm Digital Commerce Svenska Postkodlotteriet Product Research Lead to Svenska Postkodlotteriet Mikaela Ströberg Stockholm
Chef Project and Service Management till SEK

Chef Project and Service Management till SEK

Stockholm Tech Svensk Exportkredit Chef Project and Service Management till SEK Mikaela Ströberg Stockholm
Systemförvaltare SimCorp Dimension hos Skandia

Systemförvaltare SimCorp Dimension hos Skandia

Stockholm Tech Skandia Investment Mangement Systemförvaltare SimCorp Dimension hos Skandia Tove Sjöberg Stockholm
IT-specialist plattform- & utvecklingsverktyg

IT-specialist plattform- & utvecklingsverktyg

Stockholm Tech Afa Försäkring IT-specialist plattform- & utvecklingsverktyg Tove Sjöberg Stockholm
IT-specialist M365, Afa Försäkring i Stockholm!

IT-specialist M365, Afa Försäkring i Stockholm!

Stockholm Tech Afa Försäkring IT-specialist M365, Afa Försäkring i Stockholm! Tove Sjöberg Stockholm
Arkitektchef/Enterprise Architect till SEK

Arkitektchef/Enterprise Architect till SEK

Stockholm Tech Svensk Exportkredit Arkitektchef/Enterprise Architect till SEK Mikaela Ströberg Stockholm
Visa alla jobb

Sök IT-jobb per yrke

Hitta lediga jobb per ort

Sök lediga IT-jobb och konsultuppdrag hos Ada Digital

Här hittar du alla lediga IT-jobb och konsultuppdrag som just nu går att söka via oss på Ada Digital. Spännande roller och jobb för specialister och chefer inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce. Vi har lediga IT-jobb i hela Sverige – vissa på plats, andra remote. 

Vi är det modiga konsult- och rekryteringsföretaget som tänker om och gör tvärtom. Namnet, Ada Digital, är en ren hyllning till världens första programmerare – Ada Lovelace. En modig kvinna, född på tidigt 1800-tal, som på många sett hade visioner före sin tid. Hon var motiverad att utvecklas inom nya områden och utmanade samtida matematiker med vad hon själv kallade ”poetisk vetenskap”. Vilket i sin tur ledde fram till att Ada utvecklade den första dataalgoritmen – och lade grunden för vår tids digitalisering.

Och vi tror att det finns fler ”Ador” där ute med en enorm potential! För även om Ada Lovelace var en duktig matematiker, så är det tydligt att det även var motivation, begåvning och mod som bidrog till hennes framgångar. Skills som är kritiska idag på arbetsmarknaden.

Ny syn på IT-kompetens
Kanske känner du igen dig i Ada? Vi tror nämligen att rekrytering inom IT och tech behöver utmanas. Det tjatas om kompetensbrist, men det behövs inte bara fler kandidater. Det behövs också nya idéer och nya sätt att tänka!

Därför är vi också det självklara valet för dig som söker jobb och vill utvecklas i en digital värld. Vår rekrytering i tech- och IT-branschen handlar om digital transformation. Och bjuder in dig som är nyfiken, flexibel och begåvad. Du som lätt sätter dig in i och löser nya problem. Idag och i framtiden. Och vi ser likadant på våra interim- och konsultverksamhet.

Att vara en Ada rymmer så mycket mer än en lång erfarenhet av programmering. Här är människor med olika bakgrunder välkomna att lyckas som digitala specialister.

Agil rekryteringsprocess
På Ada Digital använder vi en agil och datadriven rekryteringsprocess med stort fokus på dig som söker jobb. Vi vill skapa en positiv rekryteringsupplevelse där du och din potential är i fokus, långt ifrån dömande intervjuer och utdragna rekryteringssteg.

Hos oss behöver du inget CV, utan kan istället enkelt använda din Linkedin-profil. Personliga brev har vi aldrig bett om och referenser tar vi bara på slutkandidater. Allt för att du inte ska lägga tid på onödiga moment. Och vi vet att vi lyckas. Många programmerare hittar jobb via oss och flertalet som vill jobba som konsult.

Vi tror också på mångfald där olika personligheter och erfarenheter berikar digitala produkter och teamen som skapar dem. Därför utmanar vi arbetsgivarnas krav i rekryteringen och till exempel erbjuder objektiva tester, där du får en rättvis chans att visa upp dina färdigheter. Detta gäller oavsett om du är en nyexad talang, specialist eller chef.

Visionen på Ada Digital är att, med en modig och öppen syn på kompetens, möjliggöra hållbar utveckling i en digital värld.

Lediga IT-jobb och konsultuppdrag inom Tech
Tech är ett av våra fyra specialistområden där du som söker jobb som utvecklare hittar spännande roller inom programmering, DevOps, implementationsspecialist, och Cloud-lösningar. Perfekt för dig som är mer tekniskt intresserad och vill ta fram morgondagens produkter via kod, ramverk och databaser. Det är också inom detta område som vi har många konsultuppdrag.

Jobben är inom front end, back end eller så söker vi fullstackutvecklare. Populärast just nu hos våra kunder är utvecklare som kan Java, .Net och programmering för Episerver.

Jobb inom Digital Commerce
Aldrig tidigare har användarupplevelse, UX och UI varit så centralt i digitala affären som nu. Inom vårt specialistområde Digital Commerce finns det därför allt fler jobb för UX-designers och produktägare. Men även jobb inom growth marketing, SEO, produktutveckling och liknande roller nära kundresan.

Jobb och konsultuppdrag inom Data & Analytics
Business Intelligence spelar roll! Liksom Data Engineering, Web Analytics, AI-kunskap och Conversion. Många engelska ord men du som vet du vet. Inom vårt specialistområde Data & Analytics platsar såväl matematiker, data scientister, webbanalytiker och statistiker som utvecklare och ekonomer. Beroende på företag och roll, så klart!

IT Security – ett växande område
Som IT-säkerhetsspecialist finns det stora karriärmöjligheter! Aldrig tidigare har informations- och IT-säkerhet varit så aktuellt som nu. Och på Ada Digital har vi stor erfarenhet av att rekrytera och hyra ut konsulter inom säkerhet. Eller som vi kallar det: IT Security.

Därför kan du hos oss hitta jobb som exempelvis Access Manager, Säkerhetskonsult, Säkerhetsarkitekt, SIEM Manager, IT-säkerhetsansvarig och roller inom loggning och övervakning.

Sök lediga IT-jobb idag!
Så ta chansen – sök lediga IT-jobb och tjänster hos Ada Digital idag! Hittar du som programmerare inget jobb eller uppdrag som passar dig just nu, får du gärna göra en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att matcha dig mot ett nytt jobb, även dig som vill jobba som konsult.