Din rekryteringsupplevelse hos Ada Digital

Sök jobb som sätter potential i fokus

Sök nästa jobb hos oss på Ada Digital! Som experter på rekrytering och konsultuthyrning inom Tech och IT vågar vi tänka utanför boxen. Och utmana en annars ganska traditionell bransch. Målet är att du ska få en snabbrörlig och agil rekryteringsupplevelse – där din kompetens och potential är i centrum. Samt ett jobb du ska trivas med!

Visste du att Ada Digital föddes ur ren frustration? Att vi tröttnat på att de flesta rekryterare och konsultbolag nästan enbart fokuserade på kandidater och konsulter som redan hade lång IT-karriär bakom sig. Vilket uteslöt stora grupper av människor med begåvning, motivation, egenskaper och potential att arbeta med Tech och IT. Ett helt galet resursslöseri i vår mening!

Därför är vi det modiga rekryteringsföretaget för dig och alla andra som vill utvecklas i en digital värld. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce. Med en agil rekryteringsupplevelse som fokuserar på dig och din potential!

Scrolla vidare för att lära känna vilka vi är och vad vi gör för att just du ska få rätt utmaning i karriären.

Hit är ”Ador” välkomna!

Vad som skiljer Ada Digital från andra rekryteringsbolag är att vi rekryterar och hyr ut Ador. En Ada är en person som, liksom Ada Lovelace, har ett digitalt mindset. Alltså att man går igång på att innovera och utveckla den digitala affären.

Oavsett vilken typ av jobb du söker så letar vi alltid efter dig som är:

  • Nyfiken – att du är modig och villig att utforska nya metoder, tekniker och möjligheter.
  • Flexibel – att du är agil och anpassar dig snabbt till förändringar i omvärlden.
  • Snabblärd – att du lätt sätter dig in i och löser nya problem.