Rekrytering och konsultuthyrning inom IT Security

Rekrytera eller hyr specialister inom IT-säkerhet

I en komplex omvärld med allt snabbare digitalisering skapas en ökad sårbarhet i samhället. Malware, phishingattacker och social engineering-lösningar hotar IT-säkerheten på företag och organisationer. Därmed krävs rätt medarbetare för att navigera dagens och morgondagens informationssäkerhetsutmaningar. Här kan vi på Ada Digital hjälpa till med rekrytering och konsultuthyrning.

Informations- och IT-säkerhet har aldrig tidigare varit så aktuellt som nu. På Ada Digital har vi stor erfarenhet av att rekrytera och hyra ut konsulter inom säkerhet. Exempelvis roller som: IAM Manager, säkerhetsspecialist, säkerhetsarkitekt, SIEM Manager, IT-säkerhetsansvarig, informationssäkerhetsspecialist och tjänster inom loggning och övervakning.

Med vår kompetensbaserade och agila rekryteringsprocess fokuserar vi på den kunskap och erfarenhet som är avgörande hos kandidaten för att din verksamhet ska kunna hålla hög IT-säkerhet. Dessutom kvalitetssäkrar vi även personlighet, motivation och begåvning, vilket alla är viktiga delar för att utvecklas i rollen över tid. Något som är extra viktigt inom IT-säkerhet då de tekniska förändringarna sker snabbt och ibland oväntat.

Vår datadrivna rekrytering identifierar rätt medarbetare vars primära mål är att fokusera på IT-säkerheten. Dessutom är våra erfarna Talent Business Partners kunniga inom informationssäkerhet och cybersäkerhet och sätter sig snabbt in i er verklighet.

Kom igång idag!