Inkluderande talent marketing

Öka er digitala synlighet!

För kunder som vill öka sin kandidatattraktion, digitala synlighet och stärka sitt Employer Brand ytterligare erbjuder vi tilläggstjänster inom inkluderande talent marketing.

Redan idag arbetar Ada Digital aktivt med rekryteringsmarknadsföring i alla våra tillsättningar. Här ingår inkluderande kandidatkommunikation, SEO-optimerade platsannonser, riktade platsannonspaket samt synlighet i sökmotorer och sociala medier. Det räcker långt. Men ibland kan det behövas fler marknadsaktiviteter för att attrahera en svårfångad kandidatmålgrupp. Både kort- och långsiktigt.

Med Ada Digitals tjänster inom talent marketing hjälper vi er att skapa ökad digital synlighet, bygga arbetsgivarevarumärket, samt attrahera rätt personer och relevanta jobbansökningar.

Skräddarsydda och datadrivna kampanjer

Tillsammans med vårt Talent Acqusition och Marketing team skräddarsyr vi en inkluderande rekryteringskampanj. Och för att attrahera kandidater med bredare mångfald utmanar vi er gärna att tänka lite annorlunda.

Vi hanterar projektledning, produktion och uppföljning. Vårt team förstår kandidatmarknaden och vet vad som fungerar bäst för att vi ska engagera och nå rätt framtida medarbetare.

Självklart arbetar vi datadrivet och optimerar löpande din kampanj för bästa resultat. När kampanjperioden är slut återkopplar vi data och insikter om din kandidatmålgrupp.