Hyr IT-konsulter som driver din digitalisering

Flexibla konsultlösningar inom IT på kort och lång sikt

Konsultuthyrning inom IT? Då har du hittat rätt! Ada Digital förmedlar snabbt och flexibelt konsulter och chefer som är väl insatta i produktutveckling och kan utveckla din digitala affär eller leda din förändringsresa.

Att hitta och anställa ett helt IT-team som ska driva den digitala utvecklingen tar tid. Och att då stå med tomma stolar blir både kostsamt och försenar nya utvecklingsprojekt. Det är därför vi på Ada Digital hjälper vi dig när du behöver skalbara och flexibla kompetenslösningar på kort eller lång sikt.

Vare sig du söker en BI-utvecklare, projektledare, systemingenjör, IT-chef eller en utvecklare så finns vi här när du tillfälligt behöver täcka upp för en föräldraledighet eller vakans. Som konsultförmedlare har vi lång erfarenhet av att hyra ut IT-konsulter och matchar dig snabbt med rätt person.

Vill du ha hjälp med konsultförmedling av IT-specialister och IT-chefer så finns vi här. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro och tillsätter IT-konsulter och interimschefer i hela Sverige.

Gör konsultförfrågan!