IT-rekrytering som utvecklar er digitala affär

Rekrytera digitala talanger, specialister och ledare? Vi hjälper dig!

På jakt efter talanger, specialister och ledare inom TechData & AnalyticsDigital Commerce och IT Security? Då har du hittat rätt! Ada Digital är ett IT-rekryteringsföretag i Stockholm som snabbar på din rekrytering. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst – öka innovationstakten och digitalisera din affär. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa IT-rekrytering!

Ada Digital erbjuder IT-rekrytering som hjälper våra kunder utveckla sin digitala affär och verksamhet. Vi arbetar från Stockholm och Uppsala men har kunder i hela Sverige, exempelvis i Göteborg och Malmö. Vi hittar IT-specialister och konsulter som kan modern produktutveckling och därmed kan bidra med innovation.

Med vår agila och snabbrörliga rekryteringsmetod sätter vi alltid kandidaten i första rummet, samtidigt som du som arbetsgivare får ta del av en agil rekryteringsupplevelse. Vår metod möjliggör en kontinuerlig reflektion och insiktsdrivna förbättringar i våra searchinsatser. Vilket idag är en förutsättning för att lyckas inom IT-rekrytering.

Kom igång idag!