IT-rekrytering i Stockholm

Rekrytera digitala specialister i Stockholm? Vi hjälper dig!

På jakt efter digital IT-kompetens eller rentav specialister inom TechData & AnalyticsDigital Commerce och IT Security? Då har du hittat rätt! Ada Digital är ett IT-rekryteringsföretag i Stockholm som snabbar på din rekrytering. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst – öka innovationstakten och digitalisera din affär. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa IT-rekrytering!

Från våra lokaler på Pyramidvägen 7, ett stenkast från Mall of Scandinavia i Stockholm, erbjuder vi våra kunder IT-rekrytering som hjälper dem utveckla sin digitala affär och verksamhet. Vi arbetar över hela Stockholm och Uppsala. Vi hittar kandidater och konsulter som kan modern produktutveckling och därmed kan bidra med innovation.

Med vår agila och snabbrörliga rekryteringsmetod sätter vi alltid kandidaten i första rummet, samtidigt som du som arbetsgivare får ta del av en agil rekryteringsupplevelse. Vår metod möjliggör en kontinuerlig reflektion och förbättring i våra searchinsatser, vilket idag är en förutsättning för att lyckas inom IT-rekrytering. För att hitta de vassaste talangerna begränsar oss inte till Linkedin eller stängda nätverk, utan vi når kandidater i över 100 olika forum! Under tiden kan du fokusera på att digitalisera er verksamhet.