Rekrytering och konsulter inom Digital Commerce

Rekrytera och hyr kompetens för digital transformation

Ada Digital är specialister på att rekrytera roller som gör skillnad för din digitala affär och användarupplevelse. Vi hjälper dig gärna med rekrytering och konsulthyrning av UX-designers, Product Designers, interaktionsdesigners, grafiska designers, SEO-specialister och agila roller såsom produktägare och Scrum Masters. Du får en samarbetspartner som följer trenderna i branschen och utmanar dig när du inte gör det själv.

Utvecklingen av jobb inom den digitala affären går snabbt. Många yrken är helt nya, vilket gör att du som kund behöver ha en rekryteringspartner som har koll och som kan bedöma kandidaters eller konsultens potential framåt, oavsett vad personen tidigare jobbat med.

Vi ser till att ha hög digital kandidatattraktion genom noga uttänkt talent marketing, för att kunna rekrytera rätt kompetens till din digitala transformation.

Agil process med löpande återkoppling

På Ada Digital jobbar vi med agil rekrytering. Det innebär bland annat att vi har dagliga stand-ups där vi sätter konkreta mål, diskuterar kandidater med varandra och löpande driver processerna framåt. För dig som kund innebär det veckovisa återkopplingar och korta ledtider.

Genom vår datadrivna rekryteringsprocess garanterar vi att du får:

  • Kandidater med hög potential
  • Medarbetare som snabbt kan anpassa sig till förändringar inom yrkesområdet
  • En modig och öppen syn på kompetens vilket möjliggör digital utveckling

Kom igång idag!