Rekrytering och konsulter inom Digital Commerce

Rekrytera och hyr kompetens för digital transformation

Söker du en UX-designer, Product Designer, interaktionsdesigner, grafisk designer, SEO-specist eller och agila roller såsom produktägare och Scrum Master? Då har du hittat rätt! Ada Digital är specialister på att rekrytera roller som gör skillnad för din digitala affär och användarupplevelse. Och hjälper dig gärna!

Utvecklingen av jobb inom den digitala affären går snabbt. Många yrken är helt nya, vilket gör att du som kund behöver ha en rekryteringspartner som har koll och kan bedöma kandidaters eller konsultens potential framåt, oavsett vad personen tidigare jobbat med. Och som följer trenderna i branschen och utmanar dig när du inte gör det själv.

Vi säkerställer hög digital kandidatattraktion genom noga uttänkt talent marketing, för att kunna rekrytera rätt kompetens till din digitala transformation. Att vi jobbar med agil rekrytering innebär bland annat att vi har dagliga stand-ups där vi sätter konkreta mål, diskuterar kandidater med varandra och löpande driver processerna framåt. För dig som kund betyder det veckovisa återkopplingar och korta ledtider.

Kom igång idag!