Hyr och rekrytera personal som driver digital utveckling

Din kompetenspartner för digital utveckling

Ada Digital erbjuder rekrytering, konsultlösningar och talangprogram inom IT och digital utveckling. Vi är din kompetenspartner när du kort- och långsiktigt behöver utveckla din digitala affär och verksamhet. Vi identifierar rätt kandidater och IT-konsulter som kan modern produktutveckling, är förändringsbenägna och bidrar till innovation.

Vare sig du vill hyra in en konsult eller anställa direkt så säkerställer vi att personen är flexibel, nyfiken och snabblärd. Egenskaper som vi vet är viktiga för att kunna arbeta i ett agilt och affärsnära utvecklingsteam.

Kompetenspartner för digital utveckling

Ada Digital ökar din organisations innovationstakt genom att öppna upp dörrarna för IT-specialister, talanger och konsulter med olika bakgrund – ålder, kön, utbildning och socioekonomisk bakgrund.

Som kompetenspartner utmanar vi och ger dig konkreta tips för att lyckas. Med vår datadriven process identifierar vi också de främsta kandidaterna vilket samtidigt främjar mångfald inom ditt utvecklingsteam. Det gör att du ökar din förutsättning att nå en ny målgrupp. Eller exempelvis få in fler kvinnor i en relativt mansdominerad IT-bransch.

Kom igång idag!