Chefsrekrytering inom Digital Management

Rekrytera eller hyr ledare för digital transformation

Ada Digital är specialister på chefsrekrytering inom IT, tech och digital utveckling. Vi rekryterar och hyr ut framåtlutade ledare och chefer med rätt ledarskapspotential och digitala mindset. Ledare som alla har fokus på den digitala kundresan och affären. Digitala förändringsledare helt enkelt! 

Den viktigaste egenskapen hos många ledare, vare sig de har personalansvar eller inte, är att lyckas digitalisera verksamheten tillräckligt snabbt för att hänga med i konkurrensen. Och det är här vi lyckas.

Inom vårt specialistområde Digital Management rekryterar och hyr vi ut chefer och ledare inom våra specialistområden Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT-säkerhet.

En Ada-ledare är snabblärd, nyfiken och är öppen för förändringar. Det är egenskaper som krävs för att kunna driva digitaliseringen och hänga med in i framtiden och i IT-branschen. Vi rekryterar och kvalitetssäkrar chefer med hjälp av skräddarsydda tester, framtagna just för att mäta digital potential hos kandidaten. Det gör att vi också får fram ett datadrivet, objektivt och jämförbart, urval.

Chefsrekrytering som skapar affärsnytta

Våra chefsrekryteringar leds av IT-rekryterare som är specialiserade på digital utveckling och förändringsarbete. De förstår tekniken men också vikten av rätt ledarskap och management i en snabb föränderlig digital värld. Vi fokuserar på att säkerställa att de chefer Ada Digital rekryterar, har rätt digital mognad, ledarskapspotential samt förmåga att leda en organisation som ständigt förändras i en VUCA-värld. Oavsett om det handlar om en IT-chef, en digital marknadschef, en chef för growth-teamet, en agil teamlead eller chefen för e-handelsteamet. Gemensamt för dem alla är att de är förändringsledare.

Även våra interimskonsulter kvalitetssäkras och är snabbt på plats. Och kan från dag ett skapa affärsnytta och bidra till er digitaliseringsresa.

Kom igång idag!