Rekrytering och konsultuthyrning inom Tech

Rekrytera och hyr programmerare, utvecklare och IT-talanger

Har du ett halvfullt utvecklarteam och svårt att hinna utveckla digitala produkter i den takt du önskar? Kanske är du trött på utdragna rekryteringsprocesser? Då har du hittat rätt! Med Ada Digitals öppna och modiga syn på rätt IT-kompetens kan vi effektivt fylla ditt team med utvecklare och få klar er programmering i tid. Vi rekryterar och hyr ut erfarna utvecklare och programmerare såväl som IT-talanger.

På Ada Digital hittar vi snabbt kandidater och konsulter, matchade utifrån just era behov. Tack vare vårt agila och datadrivna arbetssätt har vi kortare ledtider och kan snabbt anpassa oss till förändringar. Under våra dagliga standups sätter vi konkreta mål. Vidare lyfter vi fram kandidater och konsulter som utmärker sig i andra processer, som kan vara perfekta för ditt specifika uppdrag. Som ett resultat driver vi kontinuerligt rekryteringarna och konsulttillsättningarna framåt.

Faktum är att det ofta är utmanande att hitta programmerare eller utvecklare. Eller vilken IT-kompetens du än söker. Därför applicerar vi riktad talent marketing för en högkvalitativ digital kandidatattraktion. Kort sagt: vi erbjuder en modern helhetslösning för träffsäker Tech-rekrytering.

Kom igång idag!