Rekrytering och konsultuthyrning inom Tech

Rekrytera och hyr programmerare, utvecklare och IT-talanger

Har du också ett halvfullt utvecklarteam och svårt att hinna utveckla digitala produkter i den takt du önskar? Med Ada Digitals öppna och modiga syn på rätt IT-kompetens kan vi fylla ditt team med utvecklare och få klar er programmering i tid. Vi rekryterar och hyr ut erfarna utvecklare och programmerare såväl som IT-talanger.

På Ada Digital hittar vi snabbt kandidater och konsulter, matchade utifrån just era behov. Våra agila arbetssätt innebär kortare ledtider och att vi snabbt anpassar oss till förändringar. Under våra dagliga standups sätter vi konkreta mål och lyfter fram kandidater och konsulter som kommit långt i andra processer och som kan passa till just ditt uppdrag. Det gör att vi löpande driver rekryteringarna och konsulttillsättningarna framåt.

Det är ofta utmanande att hitta programmerare eller utvecklare, eller vilken IT-kompetens du än söker. Därför applicerar vi talent marketing för en högkvalitativ digital kandidatattraktion.

Behöver du fler personer och större mix och mångfald i dina utvecklingsteam? Är du trött på utdragna rekryteringsprocesser? Då hjälper gärna våra erfarna Talent Business Partners till! De är vana att hitta medarbetare som utvecklas i takt med att branschen och er verksamhet förändras. De specialiserar sig inom följande områden:

  • Utveckling och programmering
  • DevOps
  • Cloud

Kom igång idag!