Rekryteringsbolag som tänker om. Gör tvärtom.

Så blev Adas story vår

Ada Digital är ett konsult- och rekryteringsbolag som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom digital utveckling. Vi hjälper organisationer i hela Sverige att utveckla sin digitala affär och verksamhet genom att ta fram kandidater och konsulter som kan modern produktutveckling och bidrar med innovation. Specialister och ledare som förstår den pågående digitaliseringen och vill vara med och driva den framåt.

Ada Digital föddes ur en frustration över en homogen tech-bransch, utan mångfald, med utdragna processer och en ofta förlegad syn på IT-kompetens och digitalisering. Vi tror att för att lyckas med rekrytering och konsultuthyrning av digital kompetens och IT-specialister så behöver man jobba på ett helt annat sätt än tidigare. Tänka om helt. Och göra tvärtom.

Vår vision är framtagen för att lösa den kompetensbrist som finns idag. Vi lever efter den. För vi tror att det är möjligt. Det handlar bara om att våga tänka i nya banor när det kommer till rekrytering. Svårare än så är det inte.