Agil rekrytering med Ada Digital

Rätt kandidat snabbt med vår agila rekryteringsprocess

Upplever du också att rekrytering inom IT och digital utveckling ofta drar ut på tiden? Tappar ni kandidater som hinner få andra erbjudanden eller önskar en tätare dialog med rekryteraren? När du rekryterar eller hyr konsulter med oss på Ada Digital ingår alltid agil rekrytering. Här säkerställer vi att du på snabbast möjligaste sätt får en ny medarbetare på plats. Allt tack vare vår snabbrörliga och flexibla rekryteringsprocess med löpande insikter från kandidatmarknaden.

Men vad betyder egentligen agil rekrytering, och vad innebär det rent konkret för dig som kund? Processen delar vi med oss av strax, men det absolut viktigaste är att du får den medarbetare som har rätt digital kompetens och som kommer göra bäst resultat hos er. Vi lyckas med tack vare vårt agilt arbetssätt som till stor del handlar om transparens och trygghet.

På Ada Digital har vi en tydlig process för att löpande dela med oss av insikter och hjälpa varandra. Genom veckosprintar med klara mål för din rekryteringsprocess arbetar vårt team tätt tillsammans. Och tack vare dagliga stand-ups kan vi snabbt prioritera om och komma vidare i processen. Något som också säkerställer att vi använder teamets know-how på bästa sätt.

Efter varje veckosprint gör vi en feedback-loop med dig som kund. Detta för att du ska känna dig trygg med hur processen fortskrider och för att vi ska kunna bolla frågor som dyker upp längs vägen. Under varje rekryteringsprocess får vi också värdefulla insikter från kandidaterna kring ditt arbetsgivarvarumärke, rollen i sig och rekryteringsprocessen. Även dessa insikter delar vi med oss av. Detta för att vi kontinuerligt ska kunna utveckla rekryteringsupplevelsen och ert erbjudande till framtida medarbetare.