Säkra bristkompetens med Diversity4Tech – nya generationen talangprogram

Utmana traditionella traineeprogram och upskilla topptalanger med olika bakgrund

Har ni ett löpande behov av IT-specialister? Behöver ni tänka nytt för att sticka ut ur mängden och attrahera de topptalanger inom Tech som snabbt lär sig nytt, bidrar med utveckling, innovation och hänger med in i framtiden? Samtidigt som ni är med och utmanar arbetsmarknaden och bygger en hållbar framtid inom IT-branschen? Satsa på ett talangprogram med Diversity4Tech från Ada Digital!

Diversity4Tech talangprogram hos Ada Digital.

Diversity4Tech är nya generationen traineeprogram. För företag som behöver tänka utanför boxen för att de vet att mångfald och diversifierade team skapar ökad innovation och bättre affärer.

Talangprogrammet passar särskilt bra när du vill rekrytera talanger som utvecklare, roller inom data, analytics eller andra tekniknära roller inom IT- och Tech-området.

Fokus på personlighet, begåvning och potential

För att lyckas hitta morgondagens tech talent utmanar vi gamla föreställningar om vad IT-kompetens är. Vi är nämligen övertygade om att framgångsrika och innovativa IT-team består av kvinnor och män med olika bakgrund, erfarenheter, utbildning och perspektiv.

Därför väljer vi att bredda urvalet av sökande talanger till vårt talangprogram och välkomnar alla med en eftergymnasial utbildning inom IT och Tech att söka. Topptalangerna identifierar vi genom att lägga lika mycket vikt vid personlighet, motivation och potential. Vi säkerställer även teknisk kunskap och förmågan att lära sig, som är helt central för att få den önskade utvecklingskurvan hos talangerna. Kort sagt: det som verkligen är avgörande för att snabbt bli de techspecialister som just din verksamhet behöver.

Vill du veta mer om vårt talangprogram? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss här