Säkra bristkompetens med vårt talangprogram Diversity4Tech

Hitta topptalanger och främja mångfald inom IT

Vårt talangprogram Diversity4Tech riktar sig till företag som vill ha nya resultat och vågar tänka nytt. Som vill hitta talanger inom Tech med hög potential som snabbt blir de specialister som behövs. Dessutom bidrar företagen till en ny arbetsmarknad inom Tech – där kompetensbristen snart är ett minne blott.

Diversity4Tech talangprogram hos Ada Digital.

Diversity4Tech är den nya generationens traineeprogram. För företag som vet att mångfald och ett diversifierat team skapar mer innovation och bättre affärer.

Diversity4Tech passar särskilt bra när ni vill rekrytera talanger som utvecklare, roller inom data, analytics eller andra tekniknära roller inom IT- och Tech-området.

Här utmanar vi gamla föreställningar om vad IT-kompetens är för att hitta morgondagens tech talent. Vi är övertygade om att framgångsrika och innovativa IT-team skapas av kvinnor och män med olika utbildning, bakgrund, erfarenheter och perspektiv.

Vi väljer därför att bredda urvalet av sökande talanger till vårt talangprogram och välkomnar alla med en eftergymnasial utbildning inom IT / Tech att söka. Topptalangerna identifierar vi genom att lägga lika mycket vikt vid personlighet, motivation och potential – det som verkligen är avgörande för att snabbt bli de techspecialister som behövs.

Vill du veta mer om vårt talangprogram? Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta oss idag!