Lediga jobb Stockholm

Stockholm

Hitta lediga jobb per ort

Tidigare utannonserade jobb och uppdrag

Här nedanför kan du se ett urval av roller som vi nyligen annonserat hos oss på Ada Digital. För just dessa har ansökningsperioden löpt ut, men skicka gärna in en spontanansökan så kan vi tipsa dig när liknande möjligheter dyker upp!

Utvecklare C++ hos Combitech i Stockholm
Test Lead till SEB i Stockholm
Konsult / Interim – Website Manager i Stockholm
Lösningsarkitekt till Axfood IT i Stockholm!
Azure Tech Lead till SEK i Stockholm
Systemtekniker, Lumera – AMF, Stockholm

Tillbaka till lediga jobb

Stockholm

Lediga IT-jobb Stockholm: Hitta rätt med Ada Digital

Söker du lediga IT-jobb och konsultuppdrag i Stockholm? Då har du hittat rätt. Upptäck dina möjligheter inom IT-branschen i Stockholm genom Ada Digital! Vi specialiserar oss på att förmedla engagerande IT-jobb och konsultuppdrag i huvudstadsregionen, med roller som spänner över områden som Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce.

Många av våra jobb erbjuder flexibilitet med möjlighet till 100% distansarbete, så att du kan arbeta från var som helst – men med ett speciell fokus på Stockholm och närliggande platser som Solna, Huddinge, Haninge, Sollentuna och Nacka.

Nytänkande IT-rekrytering

Ada Digital är ett rekryterings- och konsultbolag som är uppkallat efter världens första programmerare Ada Lovelace. Därmed står vi för en nytänkande och modig rekryteringsstrategi. Vi söker efter de ’Ador’ i Stockholm som delar vår passion för teknik och innovation, oavsett om du har en traditionell IT-bakgrund eller en unik karriärväg.

Vår vision är att revolutionera IT-rekrytering genom att omfamna mångfald och nya perspektiv. Vi strävar efter att hitta kandidater som inte bara besitter teknisk skicklighet, men också de som har modet och nyfikenheten att utforska och lösa nya utmaningar.

 

Enkel och transparent ansökan

Vår rekryteringsprocess är smidig och kandidatcentrerad. Vi använder en agil och datadriven ansats för att säkerställa att du får en positiv upplevelse under hela rekryteringsprocessen. Du kan enkelt ansöka med din LinkedIn-profil, och vi fokuserar mer på dina färdigheter än på traditionella CV och personliga brev.

På Ada Digital tror vi att en mångfald av bakgrunder och erfarenheter bidrar till bättre digitala produkter och team. Därför erbjuder vi objektiva tester som ger dig en rättvis chans att visa dina färdigheter.

Jobbmöjligheter i Stockholm

I Stockholm erbjuder vi en rad spännande IT-jobb inom Tech, från front-end och back-end utvecklare till fullstackutvecklare. Inom Digital Commerce söker vi efter UX-designers, produktägare och specialister inom growth marketing och SEO. Inom Data & Analytics har vi behov av datavetare, webbanalytiker och statistiker. Och inom IT Security hittar du roller som Access Manager och Säkerhetskonsult, bland andra.

Så steget idag och utforska de spännande IT-jobbmöjligheterna i Stockholm med Ada Digital. Om du inte hittar ett jobb som passar dig just nu, är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi arbetar aktivt med att tipsa dig om lediga jobb och konsultuppdrag som du kan söka inom den digitala affären