Lediga jobb Göteborg

Göteborg

Tidigare utannonserade jobb och uppdrag

Här nedanför kan du se ett urval av roller som vi nyligen annonserat hos oss på Ada Digital. För just dessa har ansökningsperioden löpt ut, men skicka gärna in en spontanansökan så kan vi tipsa dig när liknande möjligheter dyker upp!

SharePoint/C#-utvecklare – Göteborgs Universitet
Utveckla i vue.js på Postnord Strålfors i Alingsås
IT-arkitekt till Göteborgs universitet
Postnord Strålfors söker frontendutvecklare
IT-arkitekt till Göteborgs universitet
Postnord Strålfors söker frontendutvecklare

Tillbaka till lediga jobb

Göteborg

Lediga IT-jobb Göteborg

Söker du lediga IT-jobb och konsultuppdrag i Göteborg? Upptäck dina karriärmöjligheter inom IT-branschen i Göteborg genom Ada Digital! Vi är specialister på att förmedla spännande IT-jobb och konsultuppdrag. Inte bara i Göteborgs stad, utan också i omgivande platser som Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum och Alingsås. Vi erbjuder en mångfald av roller inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce.

Våra jobb i Göteborgsregionen innebär flexibilitet med möjligheter till 100% distansarbete, vilket låter dig arbeta från var som helst med Göteborgsområdet som din utgångspunkt.

IT-rekrytering med inspiration från Ada Lovelace

Ada Digital, inspirerade av Ada Lovelace, den första programmeraren som redan för 200 år sedan vågade prova nya vägar,  representerar en innovativ och nytänkande rekryteringsmetod. Vi söker ’Ador’ i Göteborg som delar vår entusiasm för teknik och nyskapande, oavsett om du har en traditionell IT-bakgrund eller en unik karriärväg.

Vår ambition är att omforma IT-rekryteringen genom att välkomna mångfald och nya tankesätt. Vi letar efter kandidater som inte enbart har tekniska färdigheter, utan också modet och nyfikenheten att ta sig an nya utmaningar. Kanske är du också en Ada?

 

Sök lediga IT-jobb enkelt och transparent

I vår rekryteringsprocess är det du som jobbsökare som står i fokus.  Vi använder en smidig och datadriven metod för att garantera en positiv upplevelse genom hela processen. Du kan enkelt ansöka via din LinkedIn-profil, och vi lägger större vikt vid dina kompetenser än vid traditionella CV:n och personliga brev.

Ada Digital värderar mångfald och tror att olika bakgrunder och erfarenheter förbättrar digitala produkter och team. Därför erbjuder vi objektiva rekryteringstester som ger dig en rättvis chans att visa dina färdigheter.

Jobbmöjligheter i Göteborg

I Göteborg hittar du spännande IT-jobb inom Tech, såsom front-end, back-end, och fullstackutveckling. Inom Digital Commerce letar vi efter UX-designers, produktägare samt specialister inom growth marketing och SEO. På Data & Analytics-sidan behöver vi datavetare, webbanalytiker och statistiker. Inom IT Security erbjuder vi roller som Access Manager och Säkerhetskonsult, bland andra.

Ta steget idag och utforska de spännande IT-jobbmöjligheterna i Göteborg med Ada Digital. Om du inte hittar ett jobb som passar dig just nu, välkommen att göra en spontanansökan så kontaktar vi dig så snart det dyker upp ett uppdrag som matchar din profil. Vi läser 100 % av alla spontanansökningar.