Ada Digital är specialister på chefsrekrytering inom IT, tech och digital utveckling. Vi rekryterar och hyr ut framåtlutade ledare och chefer med rätt ledarskapspotential och digitala mindset. Ledare som alla har fokus på den digitala kundresan och affären.

Den viktigaste egenskapen hos många ledare, vare sig de har personalansvar eller inte, är att lyckas digitalisera verksamheten tillräckligt snabbt för att hänga med i konkurrensen. Och det är här vi lyckas.

Vi rekryterar och hyr ut chefer och ledare inom våra specialistområden Tech, Data & Analytics, Engagement & Experience och IT-säkerhet.

En Ada-ledare är snabblärd, nyfiken och är öppen för förändringar. Det är egenskaper som krävs för att kunna driva digitaliseringen och hänga med in i framtiden och i IT-branschen. Vi rekryterar och kvalitetssäkrar chefer med hjälp av skräddarsydda tester, framtagna just för att mäta digital potential hos kandidaten, vilket gör att vi också får fram ett datadrivet objektiv urval.

Chefsrekrytering som skapar affärsnytta

Våra chefsrekryteringar leds av våra rekryterare som är specialister inom vårt område. De förstår tekniken men också vikten av rätt ledarskap och management i en snabb föränderlig digital värld. De fokuserar på att säkerställa att vi rekryterar en chef med rätt digital mognad, ledarskapspotential samt förmåga att leda en organisation som ständigt förändras – oavsett om det är en IT-chef, en digital marknadschef, en agil teamlead eller chefen för e-handelsteamet.

Även våra interimskonsulter kvalitetssäkras och är snabbt på plats och kan från dag ett skapa affärsnytta och bidra till er digitaliseringsresa.