De vanligaste frågorna kring Unbiased Day 2024

FAQ – Unbiased Day

Med vår FAQ får du svar på vanligt förekommande frågor inför årets stora trend- och rekryteringsevent den 14 mars. Saknar du svar på en viktig fråga? Hör då av dig till oss på event@adadigital.se

När är sista anmälningsdag?

Svar: Måndag 11 mars. Anmäl dig kostnadsfritt på vår huvudsida för Unbiased Day 2024.

Jag ska delta på plats, hur hittar jag till eventet i Stockholm?

Svar: Grattis att du lyckades knipa en av de åtråvärda platserna i publiken, för de blev snabbt fullbokade! Du ska ta dig till Moderna Museet på Skeppsholmen och deras lokal Auditoriet. Gå in via museets huvudentré och ta trappan eller hissen en våning ned till plan 2. Se också till att du är där allra senast 08:05 eftersom eventet också livesänds online. Då hinner du sätta dig bekvämt utan att störa sändningen, som startar prick 08:15.

Hur får jag tag på online-sändningen?

Svar: Som anmäld för digitalt deltagande kommer du få en länk skickad via e-post dagen innan eventet. Den klickar du på under morgonen 14 mars och registrerar dig med din e-postadress – voilà nu ska du vara på banan!

Har du trots din anmälan inte fått något mejl med länk? Hör av dig till oss på event@adadigital.se

Jag är anmäld på plats men undrar om jag även kan få en länk till den digitala sändningen?

Svar: Eftersom vi har en lång väntelista med kunder som gärna besöker eventet på plats i Stockholm, är det bättre att du bokar om ditt deltagande till en online-plats. Det gör du enkelt genom att maila event@adadigital.se.

Vi är flera kollegor som är anmälda för att delta online. Vi tänkte kolla tillsammans – hur fungerar detta med no show-avgift och streaming-kostnad?

Svar: Roligt att ni vill titta tillsammans! Hör bara av er till oss med era namn till event@adadigital.se så registrerar vi er som en gemensam plats.

Jag vill se en specifik talare, var finns programmet?

Svar: Här hittar du dagens program. Men observera att alla tider är ungefärliga då eventet sker live.

Jag kan inte öppna sändningen i Zoom – vad ska jag göra? 

Svar: Vi rekommenderar att du använder Google Chrome, men alla moderna webbläsare ska fungera med länken du får. Fungerar det ändå inte rekommenderar vi att du följer instruktionerna i Zooms användarmanual. Är det ljudet som strular kan du följa Zooms instruktioner för hur man felsöker problem med högtalare eller mikrofon.

Det kan också vara så att du har en lokal brandvägg eller andra inställningar som gör att det inte fungerar. Prova då att byta enhet till mobil/iPad om du har möjlighet.

Kan jag få tag på Unbiased Day i efterhand?

Svar: I sin helhet – nej. Däremot kommer vi löpande släppa utvalda delar från eventet på vår blogg och sociala medier. Som deltagare, såväl digitalt som på plats, får du dessutom ett personligt utskick med fördjupningsmaterial kring trenderna strax efter eventets slut. Så håll utkik!

Jag vill avanmäla mig – hur gör jag? 

Svar: Vill du inte längre delta på Unbiased Day är du välkommen att mejla oss på event@adadigital.se.  

Till eventets huvudsida