Hyr IT-konsulter för din digitala affär

Flexibla konsultlösningar inom IT på kort och lång sikt

Konsultuthyrning inom IT? Då har du hittat rätt! Ada Digital förmedlar snabbt och flexibelt konsulter och chefer som är väl insatta i produktutveckling och kan utveckla din digitala affär eller leda din förändringsresa.

Vi vet att det kan ta tid att anställa ett komplett team inom digital utveckling. Därför hjälper vi dig när du behöver skalbara och flexibla kompetenslösningar på kort eller lång sikt. Vare sig du söker en analyschef, produktägare, UX-designer, konsult inom digital marknadsföring eller någon att täcka ett föräldravikariat, har vi lång erfarenhet av att hyra ut konsulter och matchar dig snabbt med rätt person.

Det kan handla om en interimskonsult, en specialist inom digital marknadsföring, en förändringsledare eller kompetensförstärkning under ett föräldravikariat. Vill du ha hjälp med konsultförmedling inom IT – oavsett om du är en start-up i behov av att hyra IT-konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö eller önskar hyra in en utvecklare remote till en mindre ort – så finns vi här.

Skicka konsultförfrågan