Hyr konsulter inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT Security via oss på Ada Digital. Våra agila Ada-konsulter är väl insatta i produktutveckling och kan driva er digitala affär. Vi vet att det kan ta tid att anställa ett komplett team inom digital utveckling och hjälper dig snabbt när du behöver skalbara och flexibla kompetenslösningar på kort och lång sikt.

Våra konsulter förstår datadriven och användarcentrerad utveckling. Vi finns för er som vill utveckla era digitala kanaler och behöver skalbara lösningar som ni själva kan styra över. Kanske är det en chef inom analys, en produktägare eller en UX-designer under ett par månader när ni väntar in en ersättningsrekrytering?

Snabbt på plats

Att hyra konsulter ska inte vara så krångligt.

Hos oss får du snabbt en konsult som är specialist på digital utveckling och som från dag ett kan skapa affärsnytta och bidra i digitaliseringsresan. Det kan handla om en interim-konsult, en specialist inom digital marknadsföring eller kompetensförstärkning under ett föräldravikariat.

Och precis som vår förebild Ada Lovelace har vi valt att göra saker annorlunda. Vi utmanar branschen och de traditionella arbetssätt som många konsultbolag och mäklare idag förespråkar för att möjliggöra innovation i en digital värld.

Ada Digitals erbjudande inom konsultuthyrning

Vi arbetar bara med företag vi själva tycker om och som har en god arbetsmiljö och intressant teknik. Företag som ser våra konsulters potential och driv. Som ledare för ett digitalt team har du dessutom större chans att få in mångfald i teamet om vi tillsammans lyfter blicken från kandidatens CV och ser hela bilden.
Vill du hyra konsulter, oavsett om du är en start-up i behov av att hyra it-konsulter i Stockholm, eller önskar hyra in en utvecklare remote till en mindre ort – så finns vi här.

I de fall du önskar en interimkonsult under en pågående IT-rekrytering kan vi givetvis också hjälpa dig. Vi tar fram en konsult som gärna hoppar in snabbt i uppdraget och driver projektet framåt så ingen utveckling står stilla.