Hyr konsulter som kan den digitala affären

Flexibla kompetenslösningar på kort eller lång sikt

Hyr konsulter via oss på Ada Digital! Våra agila Ada-konsulter är väl insatta i produktutveckling och kan driva er digitala affär. Vi vet att det kan ta tid att anställa ett komplett team inom digital utveckling och hjälper dig snabbt när du behöver skalbara och flexibla kompetenslösningar på kort och lång sikt.

Söker ni en chef inom analys, en produktägare eller en UX-designer under ett par månader när ni väntar in en ersättningsrekrytering? Oavsett vilket finns vi här för er som vill utveckla era digitala kanaler och behöver skalbara lösningar som ni själva kan styra över.

Hos oss får du snabbt en konsult som är specialist på digital utveckling och som från dag ett kan skapa affärsnytta och bidra i digitaliseringsresan. Det kan handla om en interim-konsult, en specialist inom digital marknadsföring eller kompetensförstärkning under ett föräldravikariat.

Och precis som vår förebild Ada Lovelace har vi valt att göra saker annorlunda. Vi utmanar branschen och de traditionella arbetssätt som många konsultbolag och mäklare idag förespråkar för att möjliggöra innovation i en digital värld.

Kom igång idag!