Behöver du hyra IT-konsulter inom TechData & AnalyticsDigital Commerce och IT Security? Då har du kommit rätt! Ada Digital är ett IT-bemanningsföretag i Stockholm som snabbt hjälper dig fylla de tomma stolarna i ditt team genom att hitta konsulter som förstår datadriven och användarcentrerad utveckling. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Dags att utveckla era digitala kanaler? Behöver ni skalbara konsultlösningar som ni själva kan styra över? Kanske ska ni hyra in en chef inom analys, en produktägare eller en UX-designer under ett par månader när ni väntar in en ersättningsrekrytering? VI hjälper dig hitta konsulter som lever upp till förväntningarna.

Ada Digital sitter på Pyramidvägen 7, ett stenkast från Mall of Scandinavia i Stockholm, och hjälper dig med bemanning inom IT och digital utveckling i hela Storstockholm och Uppsala. När du hyr konsulter via oss får dubemannning inom IT som kvalitetssäkrats genom vår agila och objektiva urvalsprocess, där bland annat arbetspsykologiska tester, referenser och bakgrundskontroller ingår.

Vår agila metod möjliggör även kontinuerlig reflektion och förbättring i våra searchinsatser, något som idag är en förutsättning för att lyckas med konsultuthyrning inom IT. Vi begränsar oss inte till Linkedin eller stängda nätverk, utan vi når kandidater i över 100 olika forum! Under tiden kan du fokusera på att digitalisera er verksamhet.

IT-bemanning med inspiration från Ada Lovelace

Ada Digital startades 2018 med inspiration från världens första programmerare, Ada Lovelace. Ada levde i början av 1800-talet och var inte som andra matematiker. Hon tog nämligen fram den första algoritmen och förutsåg digitaliseringen med sina tankar kring att räknemaskinen en dag skulle kunna spela musik. Och precis som Ada vågande utmana och tänka annorlunda så tror vi att bemanning inom IT behöver utmanas med nya idéer och nya sätt att tänka. Kort sagt: det behövs minst en Ada i varje team!