Hitta IT-talanger med Diversity4Tech

Ett talangprogram som sticker ut

Diversity4Tech är talangprogrammet som riktar sig till företag och IT-talanger som vill utmana Tech-branschen på riktigt. Vi säkrar inte bara bristkompetenser för att möta framtidens behov. Vi gör det med ett tydligt jämställdhet- och mångfaldstänk. Allt för att hitta och attrahera topptalanger med stor potential och skapa framgångsrika och innovativa team som vågar tänka nytt.

Diversity4Tech talangprogram hos Ada Digital.

Diversity4Tech sticker ut mot övriga talang- och traineeprogram inom IT genom sitt genomgående fokus på mångfald. Ada Lovelace, världens första programmerare och en normbryterska av rang, gick varken på KTH eller Chalmers. Det behöver inte heller deltagarna på Diversity4Tech ha gjort.

Hela syftet med Diversity4Tech är att ta vara på den oerhörda potential som går outnyttjad idag. Vi vill tillgängliggöra IT-branschen för fler – för att alla behövs.

För att lyckas med det behöver vi vara inkluderade. Vi hittar de talanger som inte traditionellt känt sig hemma i IT-branschen men har förmåga och potential att utvecklas till digitala stjärnor.

Talanger som har det där extra

Det handlar om kvinnliga talanger, personer från olika bakgrund, engelsktalande kompetens eller programmerare som exat från yrkeshögskolor eller universitet i ett annat land. Talanger som annars ofta blir bortvalda eller exkluderade. Talanger med olika bakgrund, erfarenheter, utbildning och personlighet som adderar nya perspektiv och idéer till homogena IT- och Tech-team. Det tror vi är rätta vägen framåt för er affär och för en hållbar arbetsmarknad.

Vill ni vara med på en häftig resa? Tveka inte att höra av dig till oss!

Boka möte med oss!