Employer Branding inom Tech – så lyckas du

Locka rätt IT-kompetens med ett starkt Employer Brand

Det har aldrig varit viktigare för företag i behov av nya medarbetare inom Tech, IT och digital utveckling att satsa på Employer Branding. Ett starkt arbetsgivarvarumärke som gör att just er arbetsplats sticker ut och gör att den bästa kandidaten väljer just ditt jobberbjudande när det väl gäller.

Den omfattande kompetens- och kandidatbristen som idag råder inom de flesta Tech-yrken gör att många digitala specialister är vana att ständigt bli uppvaktade med nya erbjudanden.

När de flesta rekryteringsprocesser dessutom sker digitalt är det heller inte ovanligt att en kandidat är aktiv i flera processer samtidigt – vilket tenderar att trissa upp både löner och krav. Det är helt enkelt kandidaternas marknad och det är alla medvetna om.

Att som företag betraktas som en attraktiv arbetsgivare kan vara det avgörande trumfkortet när det väl gäller. Det vill säga att ha ett starkt Employer Brand i ryggen.

Vi på Ada Digital jobbar ständigt för att utmana både kandidater och kunder för att skapa ”perfect match”. Vi kan självklart också hjälpa er i byggandet av ett starkt Employer Brand.