Sök jobb inom inom data, analytics, tech, digital commerce samt UX och design via Ada Digital - här är 9 anledningar till att välja oss i din karriär!

Lästid: 2 minuter

Därför ska du söka jobb via Ada Digital

9 anledningar att söka jobb hos oss!

Varför ska du söka jobb hos oss på Ada Digital? Jo, vi är inte bara experter inom innovativa rekryterings- och bemanningslösningar inom Tech och IT. Vi är också nyfikna, modiga och vågar tänka utanför boxen. Och framför allt vi gillar att ständigt utmana branschen.

Vi tror att alla organisationer behöver minst en Ada. Någon som tänker annorlunda och skapar resultat utöver det vanliga. Söker du nya utmaningar i din digitala karriär?

Här är 9 goda anledningar att söka jobb hos Ada Digital!

  1. Vi har ett stort nätverk av företag inom digitaliseringens framkant.
  2. Vi väljer endast rekryteringsuppdrag där vi kan säkerställa att du hamnar på en agil arbetsplats där du kan utvecklas.
  3. Vi rekryterar moderna roller inom Tech, Digital Commerce, Data & Analytics och IT Security.
  4. Vi ser till ditt intresse, kompetens och potential för att hitta utmaningar som passar dig – du får tillgång till flera lediga jobb och inte bara ett jobb.
  5. En närvarande rekryterare – vi går inte upp i rök, vi driver processen snabbt framåt och vi gör allt för att säkerställa att din rekryteringsupplevelse blir så positiv och snabbrörlig som möjligt.
  6. Vi utmanar våra kunder att berätta om varför just du ska utvecklas hos dem.
  7. Vi lyfter fram arbetsgivarens erbjudande, anställningserbjudande och förmåner.
  8. Vi tar ansvar för våra egna och kundernas beslut och räds inte för att ge snabba besked – goda som onda – för att du ska kunna fokusera på rätt erbjudanden.
  9. Du kan när som helst följa din ansökan digitalt i realtid – via din mobil eller dator.

Visst låter det bra? Sök ett av våra lediga jobb eller skicka en spontanansökan och upptäck en agil och snabbrörlig rekryteringsupplevelse där du och din potential står i fokus. Välkommen!

Till alla lediga jobb just nu!

Rekommenderat för dig