SEB Tech Programme gästar Jobbshopping Live med TNG och Ada Digital.

Lästid: 2 minuter

SEB Tech Programme i Jobbshopping Live

Få inblick i livet som Tech-talang hos SEB

Vill du få en inblick i livet som tech-talang hos storbanken SEB? Missa inte eventet Jobbshopping Live med TNG och Ada Digital som direktsänds måndagen 28 november kl. 11.30. I programmet medverkar representanter från SEB och tidigare deltagare från SEB Tech Programme.

Ett trainee- eller talangprogram kan vara ett perfekt första steg ut i arbetslivet för dig som är nyutexaminerad inom IT och Tech.

SEB erbjuder idag två olika karriärvägar för unga talanger som vill vara med och forma framtidens bank.

  • SEB Tech Programme pågår under sex månader med start i september varje år och är helt inriktat på IT-området. Deltagarna får här chans att fördjupa sig inom modern teknik såsom AI, maskininlärning, DevOps och Google Cloud. I roller som Data Scientist, Data Engineer, utvecklare, testare, Business Analyst och IT-säkerhetsspecialist.
  • SEB:s internationella traineeprogram riktar sig till dig som vill starta karriären inom områden som risk, analys, affärsutveckling och hållbarhet. Programmet som startar i september varje år pågår under nio månader och är designat för att ge deltagarna både professionell och personlig utveckling.

I båda fallen är det Ada Digital och TNG som ansvarar för och sköter rekryteringarna. Som just nu pågår för fullt.

Livet som tech-trainee på SEB

I det kommande avsnittet av Jobbshopping Live – ett koncept inspirerat av den heta e-handelstrenden med liveshopping – medverkar Joanna Axelsson och Louise Nachtweij. Båda ansvariga för SEB:s initiativ för unga talanger.

Dessutom gästar två tidigare deltagare sändningen och berättar mer om livet som talang hos SEB.

– Det kommer bli ett inspirerande program riktat till både studenter och personer i början av karriären som går i tankarna om att söka till ett talangprogram. Tittarna kommer både få mer information om de båda programmen, och höra mer vad deltagarna själva tycker. Som vanligt kan man också ställa frågor direkt i chatten till våra gäster, säger morgonens programledare Erika Ekestam, som ansvarar för rekryteringen till SEB:s traineeprogram för TNG och Ada Digital.

Missa inte! TNG och Ada Digital sänder Jobbshopping Live med fokus på SEB Tech Programme och SEB:s internationella traineeprogram måndagen den 28 november kl. 11. 30. Du streamar eventet via TNGs Jobbshoppingsajt. Självklart går det även att titta på programmet i efterhand.

Streama här!

Rekommenderat för dig