IT-rekrytering Göteborg

Rekrytera IT-specialister och ledare i Göteborg

Har du tröttnat på att inte kunna digitalisera i den takt du önskar, samtidigt som din IT-rekrytering drar ut på tiden? Då har du hittat rätt! Vi på Ada Digital snabbar på din tech-rekrytering i Göteborg med omnejd och hittar rätt talanger, specialister och ledare till just ditt utvecklingsteam.

Ada Digital erbjuder tjänster inom rekrytering, konsultuthyrning och interim inom IT och digital utveckling. Vi hjälper små som stora företag i Göteborg att utveckla sin digitala affär och verksamhet genom att ta fram kandidater och konsulter som kan modern produktutveckling och bidrar med innovation.

I Göteborgs pulserande tekniklandskap är det avgörande att ha rätt kompetens ombord. Det kan du känna dig trygg att du får med Ada Digital som partner. Vi arbetar enligt en datadriven och agil rekryteringsmetodik, där stort fokus ligger på att kvalitetssäkra personens digitala mindset. En kandidat med digitalt mindset adapterar snabbt till den föränderliga värld vi lever i och kan utveckla din affär, oavsett roll.

Vare sig du vill hyra in en konsult eller anställa direkt säkerställer vi att du får in en person som är flexibel, nyfiken och snabblärd. Egenskaper som vi vet är viktiga för att kunna arbeta i ett agilt och affärsnära utvecklingsteam.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan ta din IT-rekrytering i Göteborg till nästa nivå!

Kontakta Ada Digital