IT-rekrytering i Göteborg som lyfter din digitala affär

Rekrytera IT-specialister och ledare i Göteborg

Har du tröttnat på att inte kunna digitalisera i den takt du önskar, samtidigt som din IT-rekrytering drar ut på tiden? Låt då oss på Ada Digital hjälpa dig! Genom att attrahera och identifiera rätt talanger, specialister och ledare till ditt utvecklingsteam snabbar vi på din tech-rekrytering i Göteborg och västra Sverige.

Ada Digital är ett innovativt rekryteringsföretag som föddes ur en frustration över en homogen tech-bransch. En bransch med utdragna processer, bristande mångfald och en ofta daterad syn på IT-kompetens och digitalisering.

För att lyckas rekrytera dagens och morgondagens IT-specialister tror vi att det är nödvändigt att jobba på ett helt annat sätt än tidigare. Därför utmanar vi varje dag. Såväl oss själva, som våra kunder och branschen i stort.

Specialiserade IT-rekryterare i Göteborg

I Göteborgs pulserande tekniklandskap är det avgörande att ha rätt kompetens ombord. Det kan du känna dig trygg att du får med Ada Digital som kompetenspartner. Vi arbetar enligt en datadriven och agil rekryteringsmetodik, där stort fokus ligger på att kvalitetssäkra personens digitala mindset och learnability. Då en kandidat med digitalt mindset snabbt kan adaptera till den föränderliga värld vi lever i och kan utveckla din affär, oavsett roll.

Vill du anställa direkt eller tillfälligt hyra i en konsult för att stärka upp teamet? Oavsett säkerställer vi att ni får in en person som är snabblärd, nyfiken och flexibel. Vi hjälper idag små som stora företag, liksom myndigheter och organisationer, att utveckla sin digitala affär och verksamhet i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag för att lyckas bättre med IT-rekrytering i Göteborg!

Kontakta Ada Digital