Årets julgåva från Ada Digital går till UNICEFs viktiga arbete i Ukraina.

Lästid: 1 minut

Årets julgåva! Ada Digital stöttar UNICEF i Ukraina

”En julgåva som räddar liv”

Årets julgåva från Ada Digital går till UNICEF:s arbete för barnen i Ukraina.

VD-blogg: Årets julgåva från oss på Ada Digital till kunder, kandidater, medarbetare och konsulter går till UNICEF:s viktiga arbete i Ukraina och då speciellt med fokus på den kommande generationen –barnen.

– Samtidigt som vi nu ser fram emot julledigheter går det inte att blunda för oroligheterna som sker inte så långt bort från vår trygga tillvaro i Sverige. Därför känns det extra bra att skänka årets julgåva till UNICEF:s viktiga arbete i Ukraina. Ett arbete som gör all skillnad för alla de barn och familjer som just nu befinner sig på flykt, säger Sara Scheef, VD Ada Digital.

Miljontals människor är på flykt

Enligt UNICEF beräknas över sju miljoner människor just nu vara på flykt inom Ukraina. Lika många har därtill flytt till andra delar av Europa. Av dessa är 90 % kvinnor och barn. Läget är akut. För krigsdrabbade familjer innebär vintern en direkt livsfara. UNICEF finns på plats för att ge familjer hjälp med snabb läkarvård, tak över huvudet, mat, rent dricksvatten och andra förnödenheter som bokstavligen räddar barns liv.

Vi på Ada Digtital är stolta över att stötta UNICEF:s viktiga arbete.

Avslutningsvis vill vi önska våra kunder, kandidater, konsulter och medarbetare en riktigt god jul och gott nytt år. Med hopp om ett bättre 2023 i fredens tecken!

Vi ses!

Sara Scheef, VD

PS! Om det uppstår rekryteringsbehov inom digital utveckling i jul? Tveka inte att kontakta oss på Ada Digital. Vi har personal på plats i mellandagarna och efter nyår.

Vi stödjer UNICEFs arbete för barnen i Ukraina

Skänk en gåva du också!

PÅ UNICEF:s hemsida hittar du flertalet alternativ hur
du kan hjälpa människor i nöd. En perfekt julklapp till nära
och kära som gör skillnad!

Till UNICEF

Rekommenderat för dig