HR-experten Patrik Reman förläser om förändringsledning i AI-tider på Unbiased Day 2024

Lästid: 1 minut

Unbiased Day: HR- och ledarskapsexperten Patrik Reman

Framgångsrik förändringsledning i AI-tider

Patrik Reman, framstående HR- och ledarskapsexpert med erkända meriter såsom en plats på ”TOP 250 most influential person in HR worldwide” och flerfaldig nominering för ”Årets HR-team”, delar med sig av sina insikter på Unbiased Day 2024.

Anmäl dig här!

Med en omfattande erfarenhet från ledande positioner inom olika sektorer, har Patrik specialiserat sig på att utveckla LEAN, automatiserade, AI-styrda och digitala HR-processer inom kommuner, privata företag och statliga myndigheter. Hans bidrag till internationella ISO-standarder och forskning inom rekrytering och framtidens HR har nått ut till över 35 000 läsare.

För sitt arbete inom HR och ledarskap har Patrik mottagit flertalet nomineringar. Bland annat som Årets chef 2023 i Tidningen Chef, Årets chef i Gävle kommun 2022, Årets nyskapande chef i Tidningen Offentliga Affärer och Årets ledare på Framtidsgalan 2023.

Under sin föreläsning på Unbiased Day kommer Patrik att belysa hur man effektivt leder genom tillit, transparens och tydlighet i en snabbt föränderlig värld, samt hur dessa principer kan integreras i moderna arbetsmiljöer. En presentation fylld med värdefulla insikter och verktyg för varje ledare som navigerar genom tider av förändring. Detta vill du inte missa!

Framgångsrika förändringsinitiativ är ofta kopplade till en stark kultur av öppenhet och tillit.

Patrik Reman

4 snabba frågor till Patrik Reman inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning?
  – För att få fördjupad kunskap om att leda genom teknologiska och organisatoriska förändringar med grund i tillit och öppenhet.
 2. Varför är tillitsbaserat ledarskap viktigt under förändring?
  – Det påverkar direkt teamets prestanda och välbefinnande, vilket är avgörande för framgång.
 3. Vad har du lärt dig från att utveckla HR-processer med LEAN och AI inom offentlig sektor och industrin??
  – Att flexibilitet och kontinuerlig förbättring är nyckeln, tillsammans med att aktivt involvera teamet i utvecklingsprocessen.
 4. Vad vill du att publiken ska ta med sig från din föreläsning?
  – Min förhoppning är att de ska lämna med praktiska verktyg och strategier för att leda förändring, med en förstärkt övertygelse om vikten av tillit och öppenhet.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer och HR

Häng med på årets spaningar och framtidssäkra ditt utvecklings- och IT-team på vårt trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

Anmäl dig idag!

Rekommenderat för dig