Den internationella HR/Tech-experten och serieentreprenören Richard Collins föreläser på Unbiased Day 2024.

Lästid: 1 minut

Unbiased Day: Möt HR/Tech-experten Richard Collins

Så revolutionerar generativ AI rekryteringsprocessen

Generativ AI förändrar rekryteringslandskapet och ger jobbsökare ökat inflytande, enligt brittiske HR/Tech-experten Richard Collins. Så vilka möjligheter och risker medför detta för chefer och HR? Det utforskar Richard Collins under sin föreläsning på Unbiased Day 2024.

Anmäl dig här!

Med mer än 25 års erfarenhet av att starta och driva snabbväxande, nyskapande företag inom teknik- och digital media, är Richard Collins otvivelaktigt erkänd som en av de första pionjärerna inom internetvärlden. Han har dessutom genomfört tre framgångsrika företagsförsäljningar, där hans senaste bolag ClickIQ, en SaaS-teknikplattform för automatisering av optimering av jobbannonser i realtid, såldes till Indeed.com på mindre än tre år. Hans prestationer har också uppmärksammats i ”Times fast track 20” och ”Tech track 100”.

I sin senaste verksamhet, talangplattformen CV Wallet, utnyttjar Richard tillsammans med medgrundaren Beverly Collins den senaste tekniken inom Web3 och AI för att förnya rekryteringsprocessen och skapa ett mer pålitligt, rättvist och effektivt system. Där kontrollen ligger i jobbsökarnas händer.

Unbiased Day 2024 kommer Richard att dela med sig av sina insikter om temat ”How jobseeker adoption of AI is going to screw up your hiring process”. En session du inte vill missa!

Obs! Richards föreläsning kommer hållas på engelska.

4 snabba frågor till Richard Collins inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning?
  – För att få ökad förståelse för hur jobbsökares ökande användande av generativ AI kommer att påverka talangattraktion och rekrytering framåt.
 2. Vad kan man förvänta sig att lära sig från din föreläsning?
  – Allt från den senaste statistiken kring hur snabbt jobbsökare anammar AI. Till vad som driver utvecklingen och vilka risker det innebär för företag. Som problem att genomföra rätt matchning och minskat förtroende för data.
 3. Hur kommer jobbsökarnas beteende att förändras det kommande året?
  – Just nu ser vi hur jobbsökare använder generella verktyg med generativ AI som till exempel ChatGPT, Bard etc för att skriva personligt brev och CV. Framöver kommer vi dock se fler specialiserade verktyg – inklusive spam-botar som kan söka 5 000 jobb på en enda dag.
 4. Vem kommer vinna AI-racet inom rekrytering och varför?
  – Det är en kapplöpning där HRTech-leverantörer sannolikt kommer att vara i framkant, drivna av kontinuerlig innovation och anpassning.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer och HR

Häng med på årets spaningar och framtidssäkra ditt utvecklings- och IT-team på vårt trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

Anmäl dig idag!

Rekommenderat för dig