Lediga jobb Uppsala

Uppsala

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till Ada Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Hitta lediga jobb per ort

Tidigare utannonserade jobb och uppdrag

Här nedanför kan du se ett urval av roller som vi nyligen annonserat hos oss på Ada Digital. För just dessa har ansökningsperioden löpt ut, men skicka gärna in en spontanansökan så kan vi tipsa dig när liknande möjligheter dyker upp!

Enterprise-arkitekt på Livsmedelsverket i Uppsala
Systemutvecklare Java till Livsmedelsverket
Systemutvecklare .Net till Livsmedelsverket
Systemutvecklare Java till Livsmedelsverket
Systemutvecklare .Net till Livsmedelsverket
Systemutvecklare Java till Livsmedelsverket

Tillbaka till lediga jobb

Uppsala

Lediga IT-jobb Uppsala: Sök lediga IT-jobb och konsultuppdrag i Uppsala

Upptäck dina möjligheter inom IT-branschen i Uppsala genom Ada Digital! Vi är experter på att förmedla utmanande och givande IT-jobb och konsultuppdrag i Uppsala – en dynamisk stad känd för sin akademiska anda och innovativa miljö. Hos oss hittar du roller inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce.

Karriärmöjligheter i Uppsala

Uppsala, som är Sveriges fjärde största stad, erbjuder en spännande mix av historisk charm och framkantsteknik, vilket gör det till en idealisk plats för yrkesverksamma inom IT. Med sin närhet till Stockholm och en växande IT-sektor är Uppsala ett utmärkt val för de som söker karriärmöjligheter inom Tech.

På Ada Digital arbetar vi med en mängd olika intressanta arbetsgivare i Uppsala som erbjuder IT-jobb. Från utvecklarroller inom front-end och back-end till fullstackutveckling. Inom Digital Commerce söker vi efter UX-designers, produktägare och specialister inom growth marketing och SEO. Vidare har vi behov av talanger inom Data & Analytics. Till exempel datavetare, webbanalytiker och statistiker. Och inom IT Security finns roller som Access Manager och Säkerhetskonsult.

IT-rekrytering med inspiration från Ada Lovelace

Ada Digital, uppkallat efter pionjären Ada Lovelace som redan för 200 år sedan våga utmana sin samtid, representerar en innovativ rekryteringsstrategi med kompetens och potential i centrum. Vi letar efter ’Ador’ i Uppsala som delar vår passion för teknik och innovation, och välkomnar sökande med både traditionell och ovanlig IT-bakgrund.

Genom att värdera mångfald och nya perspektiv strävar vi efter att revolutionera IT-rekrytering. Helt enkelt tänka om och göra tvärtom. Och utmana såväl branschen som oss själva för att lyckas bättre. Vi söker inte bara efter teknisk expertis utan också efter individer med mod och nyfikenhet att ta sig an nya utmaningar.

Ansök enkelt, utan personligt brev

Vår rekryteringsprocess är utformad för att vara smidig och kandidatcentrerad, med en agil och datadriven metod. Ansök enkelt via din LinkedIn-profil, och upplev en rekryteringsprocess där dina färdigheter och erfarenheter står i centrum.

På Ada Digital tror vi att mångfald berikar våra digitala produkter och team. Därför använder vi objektiva tester för att ge alla sökande en rättvis chans att demonstrera sina färdigheter.

Så steget idag och upptäck de spännande IT-jobbmöjligheterna i Uppsala med Ada Digital! Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi arbetar aktivt för att matcha dig med lediga jobb och konsultuppdrag inom den digitala sektorn som passar din profil.