Lärdomar och insikter från framtidens IT-talangprogram med Jonas Rydensjö från Skandia på Unbiased Day 2024.

Lästid: 1 minut

Unbiased Day: Möt Jonas Rydensjö, IT-chefen som utmanade

Lärdomar och insikter från framtidens IT-talangprogram

Hur övervinner man hinder för att satsa på ett nystartat talangprogram? Och vad krävs för att få hela organisationen ombord? På Unbiased Day 2024 medverkar Jonas Rydensjö – IT Department Manager på Skandia – och delar med sig av insikter och lärdomar kring att driva ett framgångsrikt talangprogram inom Tech.

Anmäl dig här!

Med en gedigen bakgrund inom försäkringssektorn, gjorde Jonas Rydensjö för cirka 15 år sedan övergången från affärsverksamhet till IT – ett beslut han aldrig ångrat. Under de senaste fyra åren har Jonas lett Skandias IT-avdelning i Stockholm. Banken och försäkringsbolaget blev pionjärer i att identifiera IT-topptalanger genom det innovativa och mångfaldsinriktade talangprogrammet Diversity4Tech från Ada Digital.

Resultatet blev en dynamisk grupp av framtida .NET-utvecklare med mångsidiga bakgrunder och perspektiv, som bidrar med ny energi inte bara till IT-avdelningen utan inom hela organisationen.

Under Unbiased Day 2024 kommer Jonas Rydensjö, tillsammans med Johanna Rydberg – programansvarig för Diversity4Tech, att dela värdefulla insikter och erfarenheter från programmet. Missa inte chansen, boka din plats idag!

I en ständigt föränderlig värld, särskilt inom IT, är det kritiskt med anställda som kontinuerligt lär sig och utmanar det etablerade.

Jonas Rydensjö

4 snabba frågor till Jonas Rydensjö inför Unbiased Day 2024

 1. Varför ska chefer ta del av din föreläsning?
  – Jag ser fram emot att erbjuda perspektiv på hur ett traineeprogram kan berika både team och hela organisationen, samtidigt som det främjar mångfald.
 2. Varför är det avgörande att satsa på potential vid rekrytering för att möta Sveriges kompetensutmaningar?
  – I en snabbföränderlig värld, speciellt inom IT, är det kritiskt med individer som ständigt lär sig och utmanar gamla normer. Genom att satsa på potential och välkomna en bredare grupp av sökanden, attraherade vi en mångfald av talanger. Deras entusiasm och kompetens bidrar till att bibehålla en progressiv och nyskapande företagskultur.
 3. Vilka är dina främsta insikter från att driva talangprogram inom en IT-organisation?
  – Att det är ett fantastiskt komplement till rekrytering här och nu, en win-win-situation. Talangerna får en bra start på sin yrkeskarriär och vi som organisation får drivna och duktiga medarbetare. En energiboost inte bara för IT, utan för hela bolaget!
 4. Vad hoppas du åhörarna tar med sig från din presentation?
  – En uppväckt nyfikenhet på traineeprogram och konkreta råd för att framgångsrikt starta och upprätthålla sådana initiativ över tid.
Unbiased Day 2024: Anmäl dig till årets trend- och rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist från TNG och Ada Digital!

Unbiased Day 2024: Årets rekryteringsevent för chefer och HR

Häng med på årets spaningar och framtidssäkra ditt utvecklings- och IT-team på vårt trend- och rekryteringsevent för chefer och HR!

Under en fullmatad förmiddag undersöker vi tillsammans med spännande talare vad coexistence – samverkan mellan människa och teknik – betyder för AI-utveckling, industri 5.0 och framtidens rekrytering. Och hur det redan påverkar din verksamhet.

Anmäl dig idag!

Rekommenderat för dig