Sök till Diversity4Tech – ett talangprogram hos Skandia

Kickstarta din IT–karriär som .Net-utvecklare på Skandia

Snart nyexad eller precis i början av din karriär inom digital utveckling och programmering? Ta chansen och var med på en häftig utvecklingsresa där du får jobba på ett välkänt företag som förstår vikten av mångfald inom Tech och IT. Sök till Diversity4Tech – ett talangprogram på Skandia i Stockholm!

Som en av 12 topptalanger i Skandias talangprogram Diversity4Tech får du en unik möjlighet till kompetensutveckling under en nio månaders period. Du får också ett spännande jobb som .NET-utvecklare på en trygg arbetsplats. Parallellt med utbildning får du även praktiskt lärande i ett innovativt team av seniora kollegor. Kollegor som självklart coachar och hjälper dig att komma in i din nya roll.

Diversity4Tech talangprogram hos Ada Digital.

Din potential är viktigast

Tillsammans utmanar Skandia och Diversity4Tech övriga traineeprogram inom IT genom ett tydligt fokus på att främja mångfald och inkludering i en annars homogen bransch. 

Syftet med programmet är att hitta talanger med potential –oavsett olika bakgrund, erfarenheter, utbildning och personlighet. Helt enkelt för att addera nya perspektiv och idéer som skapar de bästa och mest innovativa digitala tjänsterna och produkterna framåt. 

YH-utbildning eller högskola spelar ingen roll

För att lyckas hitta de bästa kandidaterna välkomnar vi alla som genomgått en eftergymnasial utbildning inom objektorienterad programmering att söka till programmet. Det spelar alltså ingen roll om du gått en YH-utbildning eller högskoleutbildning. I urvalsprocessen är det din personlighet, potential och motivation som avgör om du får en plats eller inte. Visst låter det spännande?

Ansökningstiden till Diversity4Tech på Skandia är nu slut och samtliga 12 platser är tillsatta. Stort tack till alla sökande!