Sök till vårt talangprogram Diversity4Tech

Bygg din IT-karriär och bli en del i framtidens IT-team

Nyexad och sugen på att kickstarta din IT-karriär i ett innovativt talangprogram som utmanar branschen? Sök till Diversity4Tech redan idag! Här får du inte bara en unik chans till ett spännande jobb och kompetensutveckling på ett välkänt bolag. Du blir också en del av ett innovativt nätverk som visar vägen och skapar framtidens framgångsrika IT-team.

Som talang i Diversity4Tech har du en unik möjlighet att forma din framtid. Här ger vi dig som nyexad IT-specialist, oavsett område, rätt kompetensutveckling, kontakter och coachning som tar din IT- karriär till nästa nivå.

Diversity4Tech talangprogram hos Ada Digital.

Vårt talangprogram utmanar klassiska traineeprogram. Här är det din potential som står i fokus, inte tidigare lärosäte, kön eller bakgrund. Som deltagare i Diversity4Tech får du arbete på ett välkänt större bolag. Ett företag som förstår vikten av diversifierade team och att inkluderande ledarskap krävs för att lyckas. Parallellt med jobbet får du löpande utbildningar som spänner över hard core teknik till självledarskap och agila ramverk – som ger dig möjligheter att växa och utvecklas inom ditt specialistområde och som människa.

Ett stort plus är också att du blir del av en gemenskap med andra likasinnade kollegor. Visst låter det bra? Härligt! Läs om alla detaljer nedan och lämna in din intresseanmälan redan idag!

Till intresseanmälan