IT-rekrytering och konsultuthyrning i Sundsvall

Rekrytera rätt digitala specialister och ledare i Sundsvall

Letar du efter dina nästa IT-talang, digitala specialist eller chef? Då har du hittat rätt! Ada Digital är ett innovativt konsult- och rekryteringsföretag som snabbt och träffsäkert hjälper dig med IT-rekrytering i Sundsvall med omnejd. Vi specialiserar oss på att identifiera och rekrytera toppkompetenser inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce, IT-säkerhet och Digital Management. Genom en agil och datadriven rekryteringsmetodik hittar vi rätt matchning för just dina behov.

I takt med att IT kommer allt närmare affären och att förändringstakten blir allt snabbare, är det idag viktigare än någonsin att få in snabblärda personer som är agila, nyfikna och öppna för förändringar. Samtidigt är kompetensbristen inom IT ett faktum, och många organisationer har utmaningar med att attrahera och rekrytera den kompetens som behövs för att utveckla den digitala affären.

Nytänkande IT-rekrytering i Sundsvall

Ada Digital föddes ur en frustration över en homogen tech-bransch, utan mångfald, med utdragna processer och en ofta förlegad syn på IT-kompetens och digitalisering. Vi tror att för att lyckas med rekrytering och konsultuthyrning av digital kompetens och IT-specialister idag så behöver vi jobba på ett helt annat sätt än tidigare. Tänka om helt. Och göra tvärtom.

Därför arbetar vi med en agil och insiktsdriven search- och rekryteringsprocess, där vi skruvar och vrider i realtid för att få fram det unika i varje rekrytering och konsultuppdrag. På så sätt bygger vi tillsammans med våra kunder en mer hållbar Tech-bransch, där vi tar tillvara på all den potential som finns på arbetsmarknaden. Och skapar diversifierade team som bidrar med innovation och nya perspektiv för att utveckla affären. Oavsett om det gäller en direktanställning eller tillsättning av en interimskonsult eller interimschef.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa IT-rekrytering eller konsultlösning i Sundsvall eller närliggande platser? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Anlita Ada Digital