Rekrytera inom Data Analytics
Ansvarig IT Operations till ICA Försäkring Ansvarig IT Operations till ICA Försäkring

Ansvarig IT Operations till ICA Försäkring

Arbetsgivare ICA
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-07
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Vill du bli en del av Sveriges snabbast växande försäkringsbolag, och ta ICA försäkrings IT-miljö till nästa nivå?

Här erbjuds du en spännande tjänst där du får möjlighet att påverka både arbetssätt och ICA Försäkrings tekniska utveckling. ICA är ett värderingsstyrt företag där Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang är ledorden.

VI ERBJUDER DIG

  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra
  • En trygg arbetsgivare som erbjuder dig flexibilitet i din vardag
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen ansvarar du för att säkerställa stabil och proaktiv IT-drift av ICA försäkrings systemportfölj mot uppsatta mål. ICA Försäkring köper alla deras IT-tjänster inom ICA-koncernen eller externt, och din roll blir att orkestrera och styra leveranserna till en helhet som når uppsatta mål för att deras affär ska kunna fortsätta att växa. Som ansvarig för IT Operations ingår bland annat följande:

  • Ansvara för driften av bolagets system och agera sammanhållande för planerade releaser i form av testledning och felhantering
  • Delta i förvaltningsuppdrag samt säkerställa framdrift i incidenter och felrapportering avseende bolagets system.
  • Agera länk mellan verksamhet och IT avseende proaktiv förvaltning och felrättning
  • Delta i test och verifiering av försäkringsbolagets tjänster inom teamets ansvarsområden

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör ICA Försäkring VUIT som är ett litet team bestående av sex verksamhetsutvecklare med ett brett tekniskt ansvar. Teamet är baserat i Borås och erbjuder för den som önskar hemarbete i viss utsträckning. ICA försäkring är flexibla gällande var denna tjänst kan vara placerad och är öppen för verksamhetsorterna i Borås, Växjö eller Solna.

MER OM DIG

För att trivas i rollen är du självgående och initiativtagande. Du har förmåga att driva förändring, sätta mål och planera aktiviteter utefter dessa. Då du i rollen har flera kontaktytor är du kommunikativ och har enkelt för att samarbeta och skapa relationer. Du är tydlig och trivs i en roll där du ansvarar för leveransen. Som person är du analytisk och utvecklingsorienterad. Du har en förmåga att se och tillvarata förbättringsmöjligheter och ställer krav vad gäller kvalitet och produktivitet.

Vi tror att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av hands-on-teknik, gärna inom infrastruktur eller utveckling. Du har förståelse för både infrastruktur och applikationslager samt är van att kommunicera med leverantörer. Utöver det har du erfarenhet av arbetsprocesser inom utveckling och drift. Det är en bonus om du dessutom har kunskap om försäkringsbranschen eller verksamhet under tillsyn.

ICA

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!