Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm

Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori IT-support och drift
Sista ansökningsdag 2022-02-11
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Utveckla våra identitet- och behörighetslösningar som Azure AD tekniker och bidra till SEB:s digitala framåtmarsch!

Vi på SEB är en ledande finansiell aktör och leverantör av banktjänster, och dessutom en av de största arbetsgivarna inom IT i Norden. Hos oss välkomnas du in i en miljö som kännetecknas av innovation och samarbetsförmåga, med det gemensamma målet att driva SEB framåt. I rollen som Azure AD tekniker kommer du utveckla och bygga bankens globalt täckande domäninfrastruktur.

Om du som oss vill göra skillnad för våra kunder och kollegor är du varmt välkommen till oss i AD-teamet!

OM JOBBET

Ihop med AD-teamet arbetar du för att utveckla och stötta både regionala samt globala initiativ inom SEB. Detta innebär underhåll av befintlig AD-plattform, men framför allt som drivande i uppbyggnaden av Azure AD. Du jobbar i vår enterprise-miljö där du bygger och underhåller on-premise plattformen och tar ett stort ansvar i moderniseringen som sker i Azure AD.

Vårt område är högt prioriterat och en viktig del av SEB:s framgång. Genom vår delade passion och expertis är vi med och sätter den strategiska riktningen i bankens tekniska transformation.

Ditt team

Du tillhör AD-teamet, en del av den större Windows-grupperingen. Arbetet är varierande då vi hjälper både interna och externa intressenter med rådgivning i olika projekt, på nationell och internationell nivå. Vi skulle beskriva oss själva som samarbetsvilliga, öppna och starka i våra olikheter – vår förhoppning är även du gör det efter vi har fått träffas! Vi testar och utvärderar nya tekniker och verktyg som kan vara värdefulla för oss kontinuerligt för att bibehålla en modern plattform.

SEB sitter i moderna kontor bredvid Mall of Scandinavia i Solna. När vi inte jobbar på distans finns det restauranger, företagsgym och möjligheter att vara med i olika föreningar och hackatons.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du trivs i din roll som tekniker samt är en nyfiken person som är öppen för att testa nya saker och utveckla dig själv, både personligt och tekniskt. Du delar öppet tankar och åsikter i arbetsgruppen.

Din tekniska kompetens ligger inom Microsoft-infrastrukturen för att hantera identiteter och behörigheter, där du har arbetat med Azure AD arkitektur och lokala Active Directory-lösningar. Kunskap i Powershell eller andra scriptspråk är meriterande. Förmodligen har du även kunskaper om PAW, MFA, ADFS och PKI.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!