Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Backend – utvecklare inom .NET (C#) till ICA Backend – utvecklare inom .NET (C#) till ICA

Backend – utvecklare inom .NET (C#) till ICA

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

.NET utvecklare som trivs i snabbrörliga och nytänkande miljöer – se hit! Vi söker dig till nystartat team inom ICA:s e-handel.

Vill du utveckla coola molnbaserade produkter som underlättar vardagen för många av ICA:s kunder? Teamet startades initialt som en startup i en innovationshub och produkterna har sedan starten 2018 vuxit med raketfart. För att möjliggöra ännu mer värde till ICA:s kunder ingår numera teamet som en del av ICA:s e-handelsavdelning.

VI ERBJUDER DIG

  • Vara med på en tillväxtresa! Vi kommer under 2022 börja lansera produkterna till ICA:s kunder och butiker runt om i Sverige
  • Jobba med teknik i framkant i ett framåtlutat och nytt team där det finns stora möjligheter att påverka arbetssätt och riktning framåt
  • Jobba med webbutveckling (.net core) samt möjlighet att bredda dig mot apputveckling (React Native)
  • Att bli en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi jobbar efter mantrat "ta ansvar och ge mandat". I din roll som backendutvecklare kommer du utveckla och förvalta en stabil och skalbar plattform som i dagsläget har tre tjänster:

  • En konsument app (ICA Pronto) samt en app för butik/restaurang (ICA Pronto Restaurang) där hanteringen av beställningar av måltider och plockvaror färdigställs.
  • En tjänst för obemannad butik (ICA To Go)

Alla tjänster är molnbaserade och körs i Microsoft Azure. Apparna är byggda i React Native och de webbaserade lösningarna i .NET Core och React.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra avdelningen Ecom som omfattar ca 50 personer uppdelade på sex tvärfunktionella och självbestämmande team. I ditt närmaste team finns andra backend- och frontendutvecklare, tech lead, app utvecklare, Produktägare samt testare. Vid behov finns även möjlighet att ta in UX och/eller visuell designer.
På ICA vill vi ligga i teknisk framkant! Därmed ges vi utrymme två dagar i månaden för att kunna lära oss nya tekniker, verktyg och framföra nya spännande idéer.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en problemlösare och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du lockas av möjligheten att få komma in i ett team där inte allt är satt utan där det finns stora chanser att påverka både produkt som arbetssätt framåt. Du har din bas i .NET (C#) men gillar också teknik överlag där du tycker att React, molntjänster och Microservices är extra spännande. För dig är det en självklarhet att jobba med helheten och van att jobba utifrån tanken att "You Build It, You Own It".

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!