Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
C# .Net Utvecklare till Skandia i Stockholm C# .Net Utvecklare till Skandia i Stockholm

C# .Net Utvecklare till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-28
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret Gym på kontoret
Ny Teknik Ny Teknik
Personalrabatter Personalrabatter

Vill du vara med och driva banken framåt som .Net utvecklare? Välkommen till Skandia i Stockholm!

Som .Net Utvecklare hos oss på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang. Du får en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra affärskritiska system inom området Vardagsbank! Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad på riktigt men tillräckligt stora för att du kan växa. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

VI ERBJUDER DIG

 • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
 • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
 • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som .Net Utvecklare har du en varierande vardag och möjlighet att vara med och utveckla, designa och förvalta lösningar för våra verksamhetskritiska system till Skandias privatkunder. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter bland annat att:

 • Utveckla lösningar som bl.a. bygger på C# / .NET
 • Bygga integrationer mot interna API:er samt externa leverantörer
 • Programmera i verksamhetskritiska system
 • Ansvara för en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
 • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant
 • Leverera iterativt enligt SAFe som ramverk

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I systemområdet med samlingsbegreppet "Vardagsbank" ingår bankprodukter som konton, betalningar och betalkort. Teamet som ansvarar för dessa system består av erfarna arkitekter, utvecklare och testare som arbetar med allt från kravförståelse, design och implementation till test.

Tekniker som teamet jobbar med för närvarande är:

 • OAuth & OpenID
 • C# / .NET Core
 • REST / WCF
 • TypeScript / JavaScript (React.js)
 • Unit testing
 • MS SQL
 • Octopus deploy
 • Azure DevOps

MER OM DIG

Du är idag utvecklare med erfarenhet inom både backend och frontend som brinner för arkitektur och som vill både utveckla, ansvara för design och delta i kravdiskussioner. Du har stor kompetens inom C# / .NET Core, men även bra kunskap på TypeScript och JavaScript (React). Vidare har du arbetat enligt agilt arbetssätt och har ett DevOps-mindset. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt.

Det är viktigt att du känner till och anammar erkända principer och mönster och skriver tydlig och underhållbar kod som andra lätt kan förstå, samt inser värdet av automation av exempelvis tester och deployer. Du tycker om att jobba med verksamhetskritiska system med komplex affärslogik och är van att sätta dig in i och förstå affärsproblem.
Du pratar och skriver svenska flytande och som person är du öppen och prestigelös med ett driv att utveckla både dig själv och andra.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.
Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.
Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.
Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!