Till UR i Stockholm söker vi BI-specialist

Bli nyckeln till vårt mål att bli ett analys- och beslutsstöd för hela företaget som BI-specialist på Utbildningsradion (UR)

Tror du på att kunskap skapar frihet? Att kunskap ska vara tillgängligt för alla och att en motståndskraft kan minska de ökade kunskapsklyftorna? Som Public service-bolag identifierar vi på UR självständigt kunskapsbehov och skapar ett utbud för att möta dem. Då vi inte styrs av reklamintäkter eller tittarsiffror kan vi skapa program som behövs och som ingen annan gör. Vårt arbete finns till för alla som vill ha mer kunskap - både till de många och de få. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad och bidra till utvecklingen av data- och analysverksamheten som är inne i en expansiv fas. Genom att förena journalistik och pedagogik skapar UR program som hjälper människor till ny och bestående kunskap. Vi kallar det för upplevelser som förändrar.

Vi erbjuder dig

Vi söker nu en BI-specialist som tillsammans med Data- och analysteamet vill vidareutveckla och driva hur vi som företag använder data som analys- och beslutsstöd. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet och frihet att forma och driva vårt data- och analysarbete framåt och på så bidra till framtidens kunskapsspridning tillsammans med oss!

Vi prioriterar kompetensutveckling, kunskapsspridning och arbetar med ett fokus på kvalité för att skapa högsta möjliga värde till samhället. Hos oss erbjuder vi bland annat: