Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Enterprise-arkitekt till Tele2 i Stockholm Enterprise-arkitekt till Tele2 i Stockholm

Enterprise-arkitekt till Tele2 i Stockholm

Arbetsgivare Tele2 Sverige AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-07
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Som Enterprise-arkitekt på Tele2 får du jobba kundnära i en kreativ miljö där du har möjlighet att påverka produktutbudet!

Hos Tele2 i Stockholm blir du en del av kulturen där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Som anställd hos oss värderas du och din kompetens högt och vi ser dig som en viktig komponent för företagets framgång. Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas genom interna vägar inom organisationen. I rollen som Enterprise-arkitekt kommer du arbeta utåtriktat och ansvara för helhetslösningar mot våra kunder och påverka framtida produktutveckling. Du kommer få jobba med omvärldsbevakning för att hålla dig uppdaterad inom nya tekniker och molntjänster.

VI ERBJUDER DIG

  •  Att få arbeta med ett kundperspektiv för att påverka och förändra arbetssätt gällande strategisk effektivitet
  • En central roll där du får ansvara för den strategiska riktningen framåt i arkitekturella frågor
  • En dynamisk miljö och öppen kultur som drivs framåt genom att stärka organisationens medarbetare
  • Att bli en del av en organisation där varje anställd är viktig för företagets framgång och ger dig tillväxt både professionellt och personligt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Enterprise-arkitekt kommer du jobba inom området Hybrid Cloud Solutions. Här kommer du arbeta nära våra företagskunder för drift av deras IT-lösningar. Du kommer jobba i tätt samarbete med tekniker och säljare där du har huvudansvaret för den tekniska designen vid både nya och befintliga affärer. Dina arbetsdagar kommer att variera och den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Du kommer bland annat:

  • Att i säljprocessen leverera beskrivande systemskiss, lösningsbeskrivning och kalkyl på föreslagen lösning
  • Analysera och förstå kundens tekniska nuläge och önskat framtida läge
  • Leda tekniska workshops för befintliga och potentiella kunder i en införsäljningsfas
  • Verka för att lösningsförslag som genererar optimerar lönsamheten för Tele2 och samtidigt är anpassad efter kundens nuvarande och kommande behov
  • Att genom din tekniska expertis ta fram rätt lösningar för våra nya och befintliga kunder och stötta dem i sin transformation
  • Ta fram löningar och design för vår hostingaffär i Tele2 Cloud och Public cloud

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Tele2 siktar vi på att bygga en inkluderande organisation i en mångfaldig värld med högt i tak. Du kommer att ingå i området Hybrid Cloud Solutions i ett team om 4 personer och ar-beta nära Tekniker, Service Delivery Managers och Säljare. Med stort förtroende driver vi oss själva framåt och med hjälp av kunniga kollegor når vi goda resultat!

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Kista, Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i den här rollen drivs du av att jobba nära kunden med tekniska frågor. Du har tidigare arbetat i en motsvarande roll och har erfarenhet från att designat och byggt IT miljöer internt eller hos kunder. Det är meriterande med erfarenhet av molnlösningar som Azure.
Som person är du handlingskraftig och värderar samarbete högt. Du har ett tekniskt intresse och trivs som bäst när du skapar värde för dina kunder. Då du kommer vara i kontakt med många kunder kommunicerar du väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Tele2 Sverige AB

Tele2’s vision is to be the smartest telco in the world, creating a society of unlimited possibilities. We believe in unleashing the unlimited opportunities that connectivity provides, to all our customers, no matter where or when they need it. Ever since Tele2 was founded in 1993, we have continued to challenge prevailing norms and dusty monopolies. Today, our award winning networks enable mobile and fixed connectivity, telephony, data network services, TV, streaming and global IoT solutions for millions of customers. We enable the transformation of businesses and the creation of tomorrow’s infrastructure. Connecting people and technology far and wide, as well as right here around us.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!